مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران :

مقاله نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research) از صفحه ۲۱۰ تا ۲۲۳ منتشر شده است.
نام: نقشه سازی حدود جغرافیایی جوندگان مخازن مهم بیماری در ایران
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جوندگان
مقاله نقشه سازی
مقاله پراکندگی جغرافیایی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: جوندگان علاوه بر زیان های اقتصادی قابل ملاحظه، در انتقال و انتشار بیماری های عفونی نیز نقش عمده ای دارند. بیماری های منتقله بوسیله جوندگان (Rodent borne diseases)، تحت عنوان بیماری های مشترک انسان با حیوانات یا زئونوز (Zoonosis) تعریف شدهاند. برخی از این بیماریها ممکن است توسط سایر جانوران نیز به انسان سرایت کند. جوندگان به عنوان مخزن (Reservoir) برخی از این بیماری ها مطرح هستند. بر همین اساس اطلاع از پراکندگی جوندگان کشور میتواند پتانسیل بیماری های منطقه را نشان داده و برای افرادی نظیر نیروهای نظامی و کشاورزان که در فیلدهای صحرایی خدمت میکنند حایز اهمیت است. از دیرباز اهمیت موش و متعاقب آن طاعون در زمان جنگ بر کسی پوشیده نبوده و تجارب جنگ تحمیلی نیز بیانگر ابتلا گسترده ورزیده ترین یگان های ارتش به لیشمانیوز جلدی (سالک)، متعاقب حفر سنگر در مناطق آندمیک نزدیک شوش (تپه های دوسالک) به دلیل سنگر سازی و تخریب لانه های موش مخزن بیماری بوده است. جدا از نام دوسالک که بر آندمیسیته بیماری سالک اشاره دارد، برخی بیماریهای دیگراز جمله طاعون، تب راجعه کنه ای، تیفوس موشی و برخی بیماریهای انگلی وجود دارند که جوندگان در آن ایفای نقش می کنند و در زمان جنگ نیزاز اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. اما واقعیت آن است که پیشگیری از بیماریهای فوق ریشه در اقدامات زمان صلح وافزایش دانش و اشراف دست اندرکاران طب نظامی از موقعیت زمین و اقلیم دارد.
مواد و روش ها: کلیه مقالات، کتابها و پایان نامه های در درسترس مورد بازنگری قرار گرفت و داده ها در بانک اطلاعات سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) ساماندهی شده و نقشه هایی بر اساس مطالعات و اطلاعات موجود در کشور ساخته و یا بازسازی و اصلاح شد.
یافته ها: مطالعات جامع صورت گرفته توسط دکتر اسماعیل اعتماد سنگ بنای اطلاعات مهم مورد نظر در کشور را بنا نهاد و نقشه های کتاب پر ارزش ایشان راهگشای خوبی در این زمینه است اما چاپ فوق متعلق به ۳۲ سال پیش بوده و نتایج تحقیقات صورت گرفته در سالیان اخیر کمتر به صورت یکجا و بصری ارایه شده است تا کاربران موضوع از آن استفاده کاربردی داشته باشند. این مطالعه سعی کرده است تا اطلاعات فوق را به روز کرده و بصورت نقشه های پراکندگی، حضور ۱۷ جونده مهم کشور را ارایه نشان دهد.
بحث و نتیجه گیری: با فرض پراکندگی مساوی تحقیقات موجود در کشور، استان اصفهان، تهران، سیستان و بلوچستان، خراسان (شمالی و رضوی)، کردستان، کرمانشاه، خوزستان، فارس و اردبیل دارای تنوع قابل توجهی از جوندگان میباشند. این مقاله پس از بازنگری شیوع و پراکندگی جوندگان و به روز کردن داده های مکان مرجع در این خصوص بر گسترش تحقیقات در مناطقی که شیوع جوندگان کم گزارش شده و یا اصلا گزارشی از آنها موجود نیست اشاره دارد و فضا را برای تحقیقات ساده، ارزان قیمت اما بسیار مفید در این راستا باز میداند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.