مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان :

مقاله بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش های علوم و فنون دریایی از صفحه ۱۱ تا ۱۹ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان نیترات و فسفات در حوضه جنوب شرقی دریای مازندران در فصل بهار و تابستان
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیترات
مقاله فسفات
مقاله pH
مقاله دما
مقاله شوری
مقاله دریای مازندران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی تغییرات مواد مغذی نیترات، فسفات و برخی عوامل فیزیکی و شیمیایی (pH، دما و شوری) از فروردین تا شهریورماه سال ۱۳۸۷ بصورت ماهانه انجام شد. نمونه برداری از سواحل جنوب شرقی دریای مازندران در هفت ترانسکت شامل ۵۶ ایستگاه در سطح و عمق های ۵ و ۱۰ متر صورت پذیرفت. در این بررسی، دما ۴۷۲±۲۶۹۱ درجه سانتی گراد، شوری ۲۳۳± ۱۲۱۳قسمت در هزار، ۸۶۹±۰۰۷۹ ph، نیترات ۰۰۱۶±۰۰۶۱ و فسفات ۰۰۱۱±۰۰۱۷ میلی گرم در لیتر بدست آمد. حداقل و حداکثر میزان نیترات ۰۰۲۱ تا ۰۱۳۱ و میانگین فسفات ۰۰۰۱ تا ۰۰۹۶ میلی گرم در لیتر بود. این مقادیر در مقایسه با سواحل جنوب غربی دریای خزر بالاتر بود. غلظت نیترات در مناطق بررسی شده، دارای اختلاف معنی داری بود (P<0.05)، اما غلظت فسفات در کلیه ترانسکت ها اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05). در بررسی غلظت نیترات، فسفات و دیگر پارامترها در ستون آب در اعماق کمتر از ۱۰ متر، اختلاف معنی داری در هیچ کدام از مناطق وجود نداشت (P>0.05). میزان نیترات و فسفات در مقایسه با سال های قبل روندی افزایشی نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.