مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان :

مقاله تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پژوهش های مدیریت در ایران (مدرس علوم انسانی) از صفحه ۱۲۱ تا ۱۴۳ منتشر شده است.
نام: تبیین نقش واسط درگیری عاطفی بین تعهد به تغییر و عامل ‏فرایندی تغییر شرکت برق منطقه ای خراسان
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تعهد به تغییر
مقاله درگیری عاطفی،‎ ‎عامل فرایندی تغییر
مقاله حمایت مدیریت عالی
مقاله رهبری‎ ‎صفی
مقاله ‏مشارکت در تصمیم گیری
مقاله زمان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پ‍‍ژوهش حاضر‎ ‎با در نظر گرفتن متغیر درگیری عاطفی به عنوان یک متغیر واسط، تاثیر عامل فرایندی ‏تغییر را بر تعهد به تغییر مورد بررسی قرار داده است. جامعه آماری مشتمل بر کلیه مدیران و ‏کارشناسان شرکت برق منطقه ای خراسان است. روش نمونه گیری، تصادفی طبقه ای انتخاب شد. ‏برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه ای مبتنی بر ۶ متغیر در مقیاس پنج نمره ای لیکرت استفاده شد. ‏روایی پرسشنامه به روش صوری – محتوایی و قابلیت اعتماد آن با محاسبه ضرایب آلفای کرونباخ ‏برای هر متغیر تایید شد. نرمال بودن توزیع متغیرها، از طریق آزمون کلموگروف اسمیرنوف تایید ‏گردید. برای تحلیل داده های تحقیق به وسیله مدل یابی معادلات ساختاری و تحلیل مسیر از نرم افزار ‏لیزرل استفاده شد. نتایج نشان میدهد که نخست نمره تعهد به تغییر و درگیری عاطفی، متوسط به بالا ‏است. دوم درگیری عاطفی در بین کلیه متغیر های فرایندی به جز متغیر زمان از نقش واسط بر تعهد به ‏تغییر برخوردار است. سوم این که بین دو رده مدیریتی و کارشناسی در ارتباط با متغیر های تعهد به ‏تغییر، درگیری عاطفی، حمایت مدیریت عالی، مشارکت در تصمیم گیری و رهبری صفی تفاوت معنادار ‏وجود دارد اما بین دو رده مدیریتی در هیچ یک از متغیر ها تفاوت معناداری به چشم نمی خورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.