مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران :

مقاله ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تیر ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۱۱۶ تا ۱۳۰ منتشر شده است.
نام: ارتباط تغییرات وزن با بروز سندرم متابولیک و اجزای تشکیل دهنده آن بر اساس تعریف های دور کمر ایرانی و NHLBI: مطالعه قند و لیپید تهران
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سندرم متابولیک
مقاله دور کمر ایرانی
مقاله تغییرات وزن
مقاله بروز
مقاله فشار خون بالا
مقاله دیس لیپیدمی
مقاله چاقی شکمی
مقاله عدم تحمل گلوکز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: سندرم متابولیک مجموعه ای از عوامل خطرساز بیماری های غیرواگیر شامل افزایش گلوکز سرم، دیس لیپیدمی، چاقی شکمی و افزایش فشارخون، همراه با وضعیت های التهابی و افزایش انعقاد پذیری می باشد. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر تغییرات وزن بر بروز سندرم متابولیک با معیارهای بین المللی و معیار چاقی شکمی ایرانی انجام شد.
موا د و روش ها: این مطالعه از نوع هم گروهی آینده نگر، جمعیت مورد مطالعه شامل همه افراد بالای ۲۰ سال شرکت کننده در مراحل اول و دوم مطالعه قند و لیپید تهران (TLGS) مشروط بر، فقدان سندرم متابولیک بر اساس معیارهای دور کمر ایرانی و (NHLBI) (National Heart, Lung and Blood Institute) بودند. معیار دور کمر ایرانی برابر ۹۴۵ سانتی متر برای هر دو جنس در تعریف بر اساس پیامد، ۸۹ سانتی متر برای مردان و ۹۱ سانتی متر برای زنان در تعریف مقطعی به کار گرفته شد. اطلاعات افراد از طریق مصاحبه، مشاهده، معاینه، تکمیل پرسشنامه و انجام آزمایش ها جمع آوری شد، سپس خطر نسبی (RR) با حدود اطمینان(CI) %95 برای بروز سندرم متابولیک و نیز اجزای تشکیل دهنده آن، با استفاده از آزمون آماری رگرسیون لجستیک بر اساس هر یک از پنجک های تغییر وزن، بعد از تعدیل متغیرهای زمینه ای در یک دوره ۳۱ ساله برآورد شد.
یافته ها: بروز تعدیل شده برای سن سندرم متابولیک طی دوره ۳۱ ساله، بر اساس معیار دور کمر ایرانی-پیامد %۲۰۶ (مردان %۲۶، زنان %۲۰۹)، دور کمر ایرانی-مقطعی %۲۶۲ (مردان %۳۴۴، زنان %۲۶۱) و %۲۳۷ NHLBI (مردان %۲۴۴، زنان %۲۹۴) برآورد شد. کاهش حداقل %۱۳ وزن اولیه در زنان بر اساس معیارهای دور کمر ایرانی و NHLBI اثر محافظتی به دنبال داشت. از سوی دیگر، افزایش حداقل %۱۴ وزن اولیه در مردان بر اساس هر سه معیار، باعث افزایش خطر نسبی بروز سندرم متابولیک شد. افزایش حداقل %۱۳ وزن اولیه در زنان بر اساس معیارهای دور کمر ایرانی-مقطعی و NHLBI و حداقل ۴% وزن اولیه بر اساس معیار دور کمر ایرانی-پیامد باعث افزایش خطر نسبی بروز سندرم متابولیک در آنان شد.
نتیجه گیری: با توجه به تاثیر محافظتی کاهش وزن حتی به مقدار جزیی (حداقل %۱۳ برای مردان و %۲۵ برای زنان) در بروز سندرم متابولیک و نیز چاقی شکمی، اجرای برنامه های تشویقی و آموزشی برای کاهش وزن در افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.