مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er Cr:YSGG


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er Cr:YSGG دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er Cr:YSGG  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er Cr:YSGG،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er Cr:YSGG :

مقاله مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er, Cr:YSGG که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران) از صفحه ۱۴۴ تا ۱۵۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه توانایی مهر و موم کنندگی دو ماده پرکننده انتهای ریشه (MTA و CEM cement) به دنبال آماده سازی حفرات با اولتراسونیک یا لیزر Er, Cr:YSGG
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سمان CEM
مقاله نشت
مقاله MTA
مقاله انتهای ریشه
مقاله حفره
مقاله اولتراسونیک
مقاله لیزر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: اخیرا با در نظر گرفتن مزایا و معایب (Mineral Trioxide Aggregate) MTA، ماده ای به نام Calcium Enriched Mixture (CEM) cement ابداع شده است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه میزان ریزنشت حفرات انتهای ریشه آماده شده با اولتراسونیک یا لیزر Er,Cr:YSGG و پر شده توسط MTA یا CEM cement بود.
روش بررسی: در این مطالعه پس از آماده سازی و پرکردن کانال های هشتاد دندان تک ریشه انسان کشیده شده و قطع ۳ میلی متر انتهای ریشه، نمونه ها به صورت تصادفی به دو گروه آزمایشی ۳۰ تایی و دو گروه کنترل مثبت و منفی ۱۰ تایی تقسیم شدند. در گروه اول با استفاده از دستگاه اولتراسونیک و در گروه دوم با استفاده از لیزر Er, Cr:YSGG حفرات انتهای ریشه تهیه شدند. سپس هر گروه به طور تصادفی به دو زیر گروه تقسیم گردید و حفرات انتهای ریشه با MTA و CEM cement پر شدند. پس از غوطه ور ساختن نمونه ها در جوهر هندی و شفاف نمودن آنها، میزان نفوذ اپیکال جوهر در حفرات انتهای ریشه اندازه گیری شد. داده های این مطالعه با استفاده از آزمون Kruskall Wallis و مقایسه تکمیلی به روشDunn آنالیز گردید.
یافته ها: کمترین میزان متوسط نشت به طور معنی دار در گروه لیزر CEM cement/ مشاهده شد(P<0.05) . بین میزان متوسط نشت در گروه لیزرMTA/، اولتراسونیک MTA/ و اولتراسونیک CEM cement/ اختلاف آماری معنی دار وجود نداشت(P>0.05) .
نتیجه گیری: بر اساس نتایج این مطالعه در حفرات انتهای ریشه تهیه شده توسط لیزر CEM cement, Er, Cr:YSGG میزان پایین تری از نشت را در مقایسه با MTA نشان داد. بین ریزنشت حفرات تهیه شده با اولتراسونیک یا لیزر Er, Cr:YSGG و پرشده با MTA تفاوتی وجود نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.