مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H2O2 در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H2O2 در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H2O2 در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H2O2 در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H2O2 در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی :

مقاله بررسی کارایی فرايند UV/H۲O۲ در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در سلامت و محیط زیست از صفحه ۴۱۱ تا ۴۱۸ منتشر شده است.
نام: بررسی کارایی فرايند UV/H۲O۲ در حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی (LAS) از محلول های آبی
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکسیداسیون پیشرفته
مقاله دترجنت های آنیونی
مقاله فرايند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سورفکتانت ها یکی از بزرگ ترین زنوبیوتیک های موجود در فاضلاب های شهری و صنعتی هستند. طی یک دهه گذشته مقادیر زیادی از سورفکتانت ها به علت افزایش استفاده از دترجنت های مصنوعی در مصارف صنعتی و خانگی وارد محیط زیست شده است. در این تحقیق پتانسیل حذف آلکیل بنزن سولفونات خطی از محلول سنتتیک با فرایند اکسیداسیون پیشرفته UV/H۲O۲ مورد بررسی قرار گرفته است.
روش بررسی: در این مطالعه برای تعیین مقدار دترجنت های آنیونی از روش متیلن بلو و برای اندازه گیری میزان جذب از دستگاه فتومتر در طول موج ۶۵۲ نانومتر استفاده گردید. برای بررسی کارایی فرایند از متغیرهای غلظت پراکسید هیدروژن، غلظت اولیه دترجنت، pH و مدت زمان تابش استفاده گردید و پتانسیل استفاده از فرایند برای تجزیه آلکیل بنزن سولفونات خطی با آزمون رگرسیون خطی چندگانه آنالیز گردید.
یافته ها: راندمان تابش فرابنفش به تنهایی در حذف دترجنت در مدت زمان ۲۰ دقیقه و در ۸=pH برای غلظت های دترجنت ۵۰ میلی گرم در لیتر برابر ۳۸۸۸ درصد می باشد. نتایج این آزمایش ها نشان داد که پراکسید هیدروژن در مدت زمان های ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه هیچ تاثیری بر روی محلول دترجنت تهیه شده نداشته است. کارایی فرایند ترکیبی در مدت زمان های ۱۰، ۲۰ و ۳۰ دقیقه به ترتیب برابر ۸۶۲، ۹۰ و ۹۶۵ درصد بوده است.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه نشان داد که کارایی تابش فرابنفش و پراکسید هیدروژن به تنهایی روش موثری برای حذف دترجنت آنیونی نیست ولی فرایند ترکیبی UV/H۲O۲ روش مناسبی در حذف دترجنت هاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.