مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن :

مقاله مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در نشریه دانشکده پرستاری و مامایی از صفحه ۱۹ تا ۲۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه تاثیر دو روش مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیریولوژیک نوزادان کم وزن
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله معیارهای فیزیولوژیک
مقاله نوزادان کم وزن
مقاله مراقبت کانگورویی
مقاله مراقبت مرسوم
مقاله بخش های ویژه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: وزن کم تولد مهم ترین شاخص مرگ در دوران کودکی می باشد. این گونه نوزادان قادر به تحمل تنش های فیزیولوژیکی نیستند لذا از مادر جدا شده و در داخل انکوباتور مراقبت می شوند. جدایی نوزاد از مادر این نوع نوزادان را در معرض خطرات زیادی قرار می دهد. هدف این مطاله مقایسه تاثیر مراقبت کانگورویی و مراقبت مرسوم بر معیارهای فیزیولوژیک نوزادان کم وزن بستری در بخش های مراقبت های ویژه درسال ۱۳۸۷می باشد.
مواد و روش ها: این پژوهش از نوع کار آزمایی بالینی بر روی ۸۰ نوزاد کم وزن بستری در بخش های مراقبت ویژه که بصورت تصادفی به دو گروه ۴۰ نفری تقسیم شدند انجام شد. نوزادان در گروه مراقبت کانگورویی به مدت یکساعت از انکوباتور خارج شده و بر روی سینه مادر قرار داده شدند. نوزادان گروه شاهد طبق روش معمول بخش شاخص های فیزیولوژیک شامل: ضربان قلب، درصد اکسیژن رسانی خون شریانی دمای نوزاد و تعداد تنفس در دقایق ۳۰ و ۵۰ مراقبت بعد از برگرداندن نوزاد به کات اندازه گیری شد. اعتبار فرم جمع اوری اطلاعات از طریق اعتبار محتوا و اعتبار دستگاه ها با استناد به کارخانه سازنده و استفاده از ابزار استاندارد و مارک معتبر تایید گردید جهت بررسی پایایی شمارش تعداد تنفس از مشاهده همزمان استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد بین دو روش مراقبتی از نظر تغییرات معیارهای فیزیولوژیک در حین مراقبت ها اختلاف معنادار آماری وجود ندارد (
p>0.05) بین تغییرات ضربان قلب و درصد اشباع اکسیژناسیون و تعداد تنفس ۵ دقیقه بعد از مراقبت نسبت به دقیقه ۵۰ اختلاف معنادار آماری وجود دارد (P=0.01، P=0.02 وp=0.03 ). ولی تغییرات دما با ۰۴۸=P اختلاف معنادار آماری نشان نداد.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد مراقبت کانگورویی مانند مراقبت مرسوم بر ثبات معیارها در حین مراقبت موثر است لذا مسوولین درمان می بایست نسبت به آموزش مراقبت کانگورویی به مادران، پرستاران و کارکنان تیم بهداشتی اقدام نموده تا موانع اجرایی آن رفع گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.