مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان :

مقاله نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در اردیبهشت ۱۳۹۰ در جغرافیا و توسعه از صفحه ۳۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: نقش همگرایی سامانه های فشار بر رخداد توفان های غباری استان خوزستان
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کم فشار ایران- پاکستان
مقاله پرفشار آزور
مقاله توفان غباری
مقاله خوزستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه، یکی از پدیده های بحث انگیز آب وهوایی ؛ توفان های غباری غرب و جنوب غرب ایران است. در این پژوهش با بررسی میزان افق دید از صفر تا ۱۰۰۰۰ متر، در مجموعه ۶ ایستگاه هواسنجی از استان خوزستان طی سال های ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۸، رخداد روزانه غبار با شناسه (۰۶) استخراج شد. نخستین نتایج، نشانگر وقوع ۲۸۸ توفان غباری بود که همگی در دوره گرم سال یعنی فاصله زمانی اردیبهشت تا مهرماه رخ داده اند. از این مجموعه بر پایه بیشینه دوام و گسترش مکانی، تعداد ۱۰ توفان شاخص تعیین شد که با تهیه و بررسی نقشه های روزانه هوا طی روزهای غبارآلود، الگوهای همدید سامانه های فشار موثر در ترازهای پایین ومیانی جو برای روزهای آغازین، اوج و پایانی هر توفان طراحی شد.
مقایسه الگوهای روزهای آغازین عموم توفان های غباری با روز اوج هر توفان در تراز دریای آزاد، نشانگر نزدیک شدن همزمان دو سامانه کم فشار ایران- پاکستان و سامانه پرفشار آزور به ترتیب از خاور و باختر سرزمین مورد پژوهش به همدیگر بود. احراز این نزدیکی در ترازهای بالا شامل ۸۵۰ و ۷۰۰ هکتوپاسکال در جنوبغرب ایران که از جمله نتایج آن افزایش شیب فشار و بالتبع ناپایداری جوی روی خوزستان بود؛ با کاهش افق دید درعموم شهرهای موردمطالعه طی روزهای اوج هماهنگ بود. همچنین استخراج سمت باد از نقشه های NCEP در تراز ۷۰۰ هکتوپاسکال و تراز دریای آزاد، وقوع جریان های هوای شمال غربی از شرق عراق و جریان های هوای غربی ازشمال عربستان و در نتیجه انتقال غبار از سطح بیابان های برهنه و بی گیاه این مناطق را تایید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.