مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure :

مقاله بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۳۰۵ تا ۳۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی لابراتواری استحکام شکست در چسباندن مجدد قطعه دندان سانترال شکسته شده با استفاده از کامپازیت قابل سیلان و سمان رزینی Dual cure
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چسباندن مجدد قطعه
مقاله استحکام شکست
مقاله کامپازیت قابل سیلان
مقاله سمان رزینی Dual cure

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شکستگی تاج دندانهای قدامی در کودکان و نوجوانان به علت تروما می باشد. چسباندن مجدد قطعه شکسته به جای درمان پروتز چینی – فلز می تواند یک درمان محافظه کارانه باشد. هدف از انجام این مطالعه مقایسه استحکام شکست دندان سالم با قطعه شکسته با دو ماده مختلف می باشد.
روش بررسی: ۲۴ دندان ثنایای میانی سالم به طور تصادفی به دو گروه دوازده تایی تقسیم شدند. بعد از آن در دو گروه قطعه شکسته اینسایزالی توسط دستگاه اینستران ایجاد شد. گروه سوم شامل ۱۲ دندان سالم بود. گروه یک: سمان رزینی Dual (Variolink II cure) جهت چسباندن دو قطعه بکار برده شد. گروه دوم: از کامپازیت قابل سیلان (Tetric flow) برای چسباندن مجدد استفاده شد. گروه سوم: این گروه که به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شد، شامل دندانهای سالم بود. همه دندانها با اعمال نیرو به سطح لینگوال شکسته شدند. نیروی مورد نیاز برای شکست هر نمونه ثبت شد. داده ها بوسیله تست ANOVA و Tukey آنالیز شدند.
یافته ها: میزان میانگین محاسبه شده برای گروه اول ۱۷۵۴۸ نیوتن و گروه دوم ۷۵۴۹۸ نیوتن و گروه سوم ۲۵۸۵۸ نیوتن بود و نتایج نشان داد که میانگین گروه اول با گروه کنترل (P=0.029) و گروه دوم با گروه کنترل (P=0.010) اختلاف معنی داری داشته ولی میانگین گروه اول با گروه دوم اختلاف معنی داری نداشتند (P=0.904).
نتیجه گیری: طبق روش های مختلف استفاده شده در این تحقیق، ترکیب مواد استفاده شده برای چسباندن مجدد قطعه دندان نقش مهمی در استحکام شکست نداشته و بنابراین بهتر است روش های چسباندن مجدد قطعه جدا شده به دندان نیز بررسی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.