مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان :

مقاله ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۳۲۳ تا ۳۳۰ منتشر شده است.
نام: ارزیابی شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعه کینتیکی آنزیم کراتین کیناز استخراج شده از اسپرم انسان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کراتین کیناز
مقاله کینتیک
مقاله اسپرم
مقاله الکتروفورز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: کراتین کیناز آنزیمی است که واکنش برگشت‌ پذیر انتقال فسفات از ATP به کراتین را کاتالیز می نماید، که نتیجه آن ترکیب پر انرژی فسفوکراتین (فسفاژن) خواهد بود. فسفوکراتین نقش مهمی در تامین نیروی مورد نیاز اسپرم جهت حرکت ایفا می نماید؛ بنابراین عملکرد صحیح کراتین کیناز، عامل مهمی در تامین انرژی مورد نیاز حرکت اسپرم خواهد بود. بر این اساس در این مطالعه شرایط آزمایشگاهی مناسب جهت مطالعات کینتیکی این آنزیم، پس از استخراج از اسپرم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
روش بررسی: آنزیم کراتین کیناز طی مراحل مختلف شستشو، سانتریفیوژ و کروماتوگرافی روی ستون DEAE-32 از حدود ۳۰ میلی لیتر مایع منی به دست آمده از ۱۰ مرد سالم با میانگین سنی ۳۰ سال جدا گردید. در هر مرحله از این جداسازی میزان پروتئین به روش برادفورد و فعالیت کراتین کیناز به شیوه Rosolki مورد سنجش قرار گرفت.
یافته ها: نتایج این مطالعه نشان داد که فعالیت کراتین کیناز اسپرم انسان با افزایش غلظت کراتین فسفات از ۵۰ تا ۱۰ میلی مولار حدود ۶۷ درصد افزایش می یابد. به علاوه تغییر pH از ۶ تا ۸۶ نِیز افزایشی در فعالیت این آنزیم نشان داد. در پایان مطالعه اثر دماهای مختلف (۲۰ تا ۵۰ درجه سانتی گراد) بر فعالیت کراتین کیناز اسپرم انسان یک افزایش فعالیت در ۲۰ تا ۴۰ درجه سانتی گراد، برای این آنزیم نشان داد.
نتیجه گیری: بهترین غلظت سوبسترا، دما و PH برای مطالعات آزمایشگاهی بررسی فعالیت کراتین کیناز به دست آمده از اسپرم انسان، به ترتیب برابر با ۳ میلی مولار، ۴۰ درجه سانتی گراد و ۸۶ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.