مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶ :

مقاله بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۳۶۱ تا ۳۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب اهواز ۱۳۸۶
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری مادرزادی غیرسیانوتیک قلب
مقاله بیماری مادرزادی سیانوتیک قلب
مقاله اختلال رشد
مقاله فشارخون ریوی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: بیماران مادرزادی قلب پس از تولد نارسایی رشد دارند و تاخیر رشد شدید در این بیماران ممکن است باعث باقی ماندن اختلال رشد حتی پس از عمل جراحی شود. هدف از این مطالعه بررسی فراوانی اختلال رشد و الگوهای آن در کودکان مبتلا به بیماری مادرزادی قلب بود تا بتوان جهت اقدامات پیشگیری کننده و درمان اختلالات رشد آنها اقدام مناسب به عمل آورد.
روش بررسی: مطالعه از نوع توصیفی – مقطعی گذشته نگر می باشد که از فروردین ۱۳۸۶ تا فروردین ۱۳۸۷ بر روی ۲۵۰ بیمار (۱۲۵ دختر و ۱۲۵ پسر) ۱۸-۱ ماهه مبتلا به بیماریهای مادرزادی قلب بستری در بخش آنژیوگرافی بیمارستان مهر اهواز انجام گرفته است. بیماران از نظر اختلال و نارسایی رشد بررسی شدند و شاخص های وزن و قد در آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. داده ها توسط نرم افزار SPSS مورد آنالیز قرار گرفتند و از تست های پیرسون، کای دو، فی و کرامر استفاده گردید.
یافته ها: بیشترین میزان اختلال رشد در گروه سنی ۱۱-۶ ماهگی بود. کاهش وزن در همه بیماران شایع و در عین حال در دختران شایع تر از پسرها بود. بیماریهای غیرسیانوتیک با شنت قلب بیشترین شیوع و بیماریهای غیرسیانوتیک بدون شنت قلب کمترین شیوع را داشتند. در بیماران غیرسیانوتیک قلب که فشار خون ریوی داشتند کاهش وزن و کوتاهی قد و در بیماران سیانوتیک قلب که فشار خون ریوی نداشتند کاهش وزن و کوتاهی قد شیوع بیشتری داشت. فراوان ترین نوع ضایعه سوراخ بین بطنی بزرگ و کاهش وزن شایع ترین نوع اختلال رشد بود. بیماران مادرزادی قلب همراه با افزایش جریان خون ریوی، اختلال رشد بیشتری داشتند(P< 0.05) .
نتیجه گیری: در مطالعه انجام شده اختلال رشد در دختران شایع تر بود ولی در مطالعه دیگری که انجام شد پسران بیشتر مبتلا به اختلال رشد بودند و همچنین شایع ترین اختلال رشد مربوط به سوراخ بین بطنی بزرگ (۳۷۰%) و باز بودن مجرای شریانی بزرگ (۷۰%) بود. در بررسی دیگر شایع ترین اختلال، مربوط به سوراخ بین بطنی بزرگ و تترالوژی فالو بوده است. شروع اختلال رشد و وجود بیشترین موارد اختلال رشد در سنین ۱۱-۶ ماهگی اهمیت بالای عمل جراحی اصلاحی قلب در سنین پایین را نشان می دهد. مداخله جدی و زود هنگام جهت جلوگیری و درمان سوء تغذیه، زمینه راجهت انجام جراحی اصلاحی قلب در سنین پایین مهیا کرده و در نتیجه باعث موفقیت آمیز تر بودن عمل جراحی و امکان جبران تاخیر رشد در سنین پایین می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.