مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده :

مقاله بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در گوارش از صفحه ۹۵ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر مرحله بندی قبل از عمل توسط لاپاروسکوپ در جلوگیری از اعمال لاپاراتومی بی مورد در بیماران مبتلا به آدنوکارسینوم معده
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کموتراپی نئوادجوانت
مقاله مرحله بندی
مقاله سرطان معده
مقاله لاپاراسکوپی قبل از عمل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: گرچه استفاده از لاپاروسکوپ قبل از لاپاراتومی توصیه شده است اما اندیکاسیون های آن هم چنان مورد بحث بوده و با نبودن وسایل تشخیصی کافی مانند آندوسونوگرافی و سی تی اسکن مولتی دتکتور (Multi Detector CT) در بعضی از نقاط کشور اندیکاسیون ها و تاثیر آن نیاز به، باز تعریف و مطالعه مستقل دارد و نیز اثبات ضرر مالی، جانی و نتایج ناشی برخورد غلطی که در در اثر نبود این امکانات تشخیصی به بیماران وارد می شود و مشکلات متعددی که در ارجاع بیماران برای انجام اقدامات تشخیصی وجود دارد ما را ملزم می کند که توجیه علمی، اقتصادی و اخلاقی قوی و کافی را برای الزام سیستم مدیریتی در جهت رفع سریع تر نواقص به عمل آوریم.
روش بررسی: از مجموع ۳۷ بیمار تعداد ۱۱ بیمار که در مرحله پیشرفته بیماری بودند و در بررسی بالینی و با کمک سی تی اسکن معاینات و شرح حال اولیه مجزا شدند و نیاز به لاپاراتومی تسکینی داشتند لاپاروسکوپی نشدند (بیمارانی با متاستاز دوردست، دیسفاژی غیر قابل تحمل، پرفوراسیون، انسداد خروجی معده، خونریزی و آنمی شدید که منطقا نیاز به لاپاراتومی دارند و لاپاروسکوپی کاربرد خود را از دست می دهد) و ۲۶ بیمار لاپاروسکوپی شده و برای آنها TNM score و stage تعیین شد. قابل عمل بودن یا غیر قابل عمل بودن بیماران توسط جراح مشخص شد و به عنوان استاندارد تشخیصی بیوپسی جراحی از بیماران به دست آمد به کمک لاپاروسکوپ بیماران به ۳ گروه تقسیم شدند و با آنها برخورد شد:
الف – قابل عمل و بدون نیاز به کموتراپی قبل از عمل.
ب – نیاز به کموتراپی قبل از عمل.
ج – غیرقابل عمل و نیاز به اقدامات تسکینی از جمله کموتراپی.
و نهایتا نتیجه کار با نتایج حاصل از سی تی اسکن مقایسه شد.
یافته ها: از مجموع ۳۷ بیمار ۱۴ نفر زن (%۳۷۸) و ۲۳ نفر مرد (%۶۲۲) بودند، بیماران دارای میانگین سنی ۶۱۴ سال با انحراف معیار ۱۴۱ سال بودند. در این مطالعه موارد عود و یا سایر انواع پاتولوژی منظور نشدند ۷ نفر قابل عمل بدون نیاز به کموتراپی قبل از عمل، ۸ نفر نیازمند به کموتراپی قبل از عمل، ۱۱ نفر غیرقابل عمل و نیازمند به اقدامات تسکینی از جمله کموتراپی بودند.
در مرحله بندی سی تی اسکن تعداد ۳۰ بیمار در مرحله ۱ و ۲ بودند (%۸۸۹) که سونوگرافی نیز نتیجه مشابه سی تی اسکن داشت اما لاپاروسکوپی این تعداد را ۶ نفر برآورد کرد حال آنکه بر طبق نتیجه واقعی جراحی پاتولوژی تعداد آنها ۵ نفر بود.
نتیجه گیری: در بررسی بیماران که منحصرا وابسته به یافته های سی تی اسکن باشد، از این رو با ۸۷ درصد بیماران برخورد صحیحی صورت نگرفته است. اما با لاپاروسکوپی ۳۰ بیمار (۸۱ درصد) به طور صحیح با آنها برخورد شد و در صورتی که با ۱۹ درصد بیماران برخورد صحیحی صورت نگرفت. ۵ بیمار در مراحل ۱ و ۲ پاتولوژی در حین جراحی از لاپاروسکوپی سودی نبردند. و با ۲ بیمار به علت اطلاعات اشتباه برخورد صحیحی صورت نگرفت. هیچ شباهتی بین نتایج پاتولوژیک و سی تی اسکن بر اساس طبقه بندی TNM و Staging دیده نشد. بنابراین اختلاف آماری واضح بود. نتایج امتیاز Staging و TNM در ۳۰ بیمار که تحت لاپاروسکوپی قرار گرفتند شبیه به امتیاز Staging و TNM جراحی بود. بنابراین هیچ اختلاف آماری واضحی وجود نداشت.
بنابراین در شهر ما سی تی اسکن مولتی دتکتور حساسیت کمتری نسبت به نوع معمولی دارد از آنجایی که دسترسی به مراکز سی تی اسکن مولتی دتکتور و اندوسونوگرافی در شهر ما خیلی مشکل است. بنابراین برای برخورد مناسب با بیماران در جلوگیری از اشتباه در این مطالعه نمی توانیم از آن امکانات استفاده کنیم.
بنابراین استفاده از لاپاروسکوپی قبل از لاپاراتومی نه تنها میزان لاپاراتومی های غیر ضروری را کاهش می هد همچنین به انتخاب بیمارانی که نیاز به کموتراپی نئوادجوانت قبل از عمل جراحی را دارند، کمک می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.