مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L) :

مقاله بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر عناصر و مواد غذایی تشکیل دهنده محیط های کشت بر جنین زایی رویشی دم برگ هویج (.Daucus carota L)
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هویج
مقاله کشت بافت
مقاله محیط کشت
مقاله جنین زایی رویشی
مقاله عناصر غذایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جنین زایی رویشی، روش جدیدی برای ازدیاد انبوه گیاهان در شرایط درون شیشه ای می باشد. این تکنیک تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله ترکیب مواد و عناصر غذایی موجود در محیط های کشت قرار دارد. به این منظور برای بررسی نقش و میزان تاثیر این بخش مهم تشکیل دهنده محیط کشت بر میزان جنین زایی رویشی گیاه هویج، آزمایشی در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی با ۱۲ تیمار در ۴ تکرار انجام شد. برای انجام آزمایش قطعات ۱ سانتی متری از دم برگ هویج در سه محیط کشت MS، B5 و NL در فاز القایی کشت و بعد از ۳ هفته اندام های القا شده به فاز ظهور جنین منتقل شدند. ۶ هفته بعد از مرحله ظهور جنین، شمارش جنین ها در مراحل مختلف جنین زایی انجام شد. نتایج نشان داد که اختلاف معنی داری بین سه محیط کشت یادشده از لحاظ تشکیل جنین های رویشی گیاه هویج وجود دارد (P<0.01). در محیط های کشت B5 و MS به ترتیب بیش ترین و کم ترین تعداد جنین کروی، قلبی، اژدری و گیاهچه تشکیل شد. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل رگرسیون گام به گام بیانگر آن بود که عنصر کلسیم بیش ترین میزان تاثیر را در القا و مراحل تکامل جنین زایی داشته و بعد از آن به ترتیب فسفر و پتاسیم اثر خود را نشان داده اند. نتایج همبستگی نشان داد که پتاسیم همبستگی مثبت و آمونیوم، فسفر و کلسیم همبستگی منفی معنی دار با تعداد جنین دارند. همچنین در این پژوهش مشخص شد که از دلایل پایین بودن تعداد جنین در محیط کشت MS، استفاده نکردن از کازئین هیدرولیزات در این محیط کشت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.