مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ :

مقاله تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های تولید گیاهی (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۶۱ تا ۷۶ منتشر شده است.
نام: تولید کالوس و جنین زایی بدنی گونه مرتعی Agropyron cristatum در محیط کشت موراشیگ و اسکوگ
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ۲,۴D
مقاله کالوس زایی
مقاله جنین زایی بدنی
مقاله علف گندمی Agropyron cristatum

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
گونه علف گندمیAgropyron cristatum L. Gaertn. از گونه های مرتعی بومی مناطق نیمه خشک ایران است که طی سالیان متمادی با شرایط آب و هوایی نامناسب این مناطق سازش یافته است. این گونه از جمله علف گندمیان مقاوم به سرما، خشکی و چرا و از خویشاوندان نزدیک گندم و جو می باشد. در این پژوهش اثر ۷ غلظت متفاوت تنظیم کننده رشد ۲,۴-D (2,4-dichlorophenoxy acetic acid) بر کالوس و جنین زایی بدنی گونه علف گندمی Agropyron cristatum L. Gaertn. در محیط کشت MS مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیش ترین میزان کالوس، جنین زایی بدنی در غلظت ۱ میلی گرم بر لیتر۲,۴-D به دست می آید. تولید کالوس با افزایش غلظت تنظیم کننده رشد ۲,۴-D تا سطح ۱ میلی گرم بر لیتر این ماده رخ داد در حالی که غلظت های ۵۵ و ۹ میلی گرم بر لیتر موجب کاهش چشم گیر آن شد. با این وجود جنین های بدنی در محیط های کشت حاوی غلظت های ۱ و ۴ میلی گرم بر لیتر ۲,۴-D مشاهده شد. تشکیل جنین های تکامل یافته و تولید گیاهچه فقط در غلظت ۱ میلی گرم بر لیتر این هورمون رخ داد. در واقع غلظت ۱ میلی گرم بر لیتر هورمون ۲,۴-D از نظر ایجاد جنین کروی، اژدری، گیاهچه و همچنین کالوس های ریشه دار و تعداد ریشه های آن ها با سایر تیمارها تفاوت معنی داری داشته و در تیمار شاهد که فاقد این تنظیم کننده رشد بود، کالوس زایی و جنین زایی بدنی انجام نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.