مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O) دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O) :

مقاله بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۱۶۳ تا ۱۸۹ منتشر شده است.
نام: بررسی کمی اشتغالزایی بخشهای اقتصادی استان کردستان در چارچوب جدول داده و ستانده (I-O)
این مقاله دارای ۲۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اشتغالزایی
مقاله استان کردستان
مقاله جدول داده-ستانده
مقاله پیوندهای پسین و پیشین
مقاله وضعیت اقتصادی
مقاله ضریب فزاینده تولید
مقاله ضریب فزاینده اشتغال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تفکر تنظیم جدول داده و ستانده منطقه ای، اولین بار توسط لئونتیف برای یک منطقه، سپس توسط ایزارد برای دو منطقه و در نهایت توسط خانم پلانسکی برای چند منطقه مطرح شد. این جدول در جنبه های مختلف سیاستگذاری منطقه ای، مانند تحلیل ضرایب فزاینده یک یا چند منطقه مورد استفاده قرار می گیرد، از دیگر کاربردهای این جدول، پیش بینی تولید، اشتغال و واردات است.
در این مقاله ابتدا جدول داده و ستانده سال ۱۳۷۹ استان کردستان به دو صورت پانزده و ۴۵ بخشی، به کمک روشهای آماری و غیر آماری (مختلط) تهیه و سپس بر اساس آن ساختار اقتصاد استان، بوی‍ژه وضعیت اشتغال مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.
نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد به ازای افزایش یک میلیون ریال در تقاضای نهایی، ۱۰۰۲ میلیون ریال تولید، افزایش پیدا می کند و بخشهای ساختمان و خدمات واحدهای مسکونی به ترتیب بیشترین و کمترین توان اشتغالزایی را دارند. در نهایت در این تحقیق مشخص شد بخش ساختمان، انگیزه بیشتری برای استفاده از داده های واسطه سایر بخشها و بخش معدن، نقش کلیدی در یکپارچه سازی اقتصاد منطقه را دارا است. لذا بهتر است به این بخشها توجه کافی منظور شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.