مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی :

مقاله بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۷ در پژوهشنامه اقتصادی از صفحه ۲۴۱ تا ۲۶۹ منتشر شده است.
نام: بررسی تاثیر پایگاه اقتصادی-اجتماعی افراد در دسترسی به آموزش عالی
این مقاله دارای ۲۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ایران
مقاله آموزش عالی
مقاله فرصت آموزشی
مقاله اقتصاد آموزش
مقاله پایگاه اجتماعی – اقتصادی
مقاله آموزش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مطالعه تاثیر متغیر های اقتصادی ـ اجتماعی و میزان احتمال دسترسی گروه های مختلف با مشخصات اقتصادی ـ اجتماعی متفاوت به فرصتهای آموزش عالی مورد مطالعه قرار گرفت. در در مقاطع مختلف زمانی ارتباط مثبت و معنی دار بین احتمال ورود افراد به آموزش عالی و سطح تحصیلات والدین مشاهده شده است. محل سکونت خانواده ها از نظر شهری (در مقایسه با روستایی بودن) تاثیر مثبتی بر ورود به آموزش عالی داشته و ضریب برآورد شده این متغیر از ۰۲۵ تا ۰۳۹ در نوسان بوده است. هر چه افراد دارای امکانات مالی بیشتر و دارایی با دوام بیشتری بوده اند،به همان اندازه احتمال دسترسی آنها به آموزش عالی نیز بیشتر بوده است. خانواده هایی که دارای شغل کشاورزی بوده اند دسترسی کمتری در ورود به آموزش عالی داشته اند و در نهایت هر چه بعد خانوار گسترش پیدا کرده تاثیر منفی بر موفقیت فرزندان در کنکور داشته است. مقایسه مقاطع مختلف نشان می دهد که به مرور زمان تغییر محسوسی در امکان دسترسی به فرصتهای آموزش عالی به سمت آنهایی که وضعیت رفاهی بهتری داشتند صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.