مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر :

مقاله تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۳۱ تا ۳۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر فیبر و نوع کامپوزیت در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده با فیبر
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رزین ‌های کامپوزیتی
مقاله استحکام خمشی
مقاله فیبر
مقاله خمش

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از روشهای افزایش استحکام خمشی رستوریشن‌ های غیرمستقیم کامپوزیتی، تقویت با فیبر است. ترکیب کامپوزیت پوشاننده نیز نقش مهمی در استحکام خمشی این گونه ترمیم ها دارد. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر استفاده از فیبر در استحکام خمشی سه نوع رزین کامپوزیتی تقویت شده می ‌باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی – آزمایشگاهی از سه نوع کامپوزیت تقویت شده با فیبر (گرادیا، سیگنوم، بل گلاس)، ۷۲ نمونه مکعب مستطیلی (۲۵×۲×۳ میلی ‌متر) توسط یک مولد پلکسی گلاس شکاف ‌دار ساخته شد. در مورد هر نوع کامپوزیت، دو گروه نمونه با فیبر و بدون فیبر (گروه شاهد) تهیه و پس از نگهداری در دمای ۳۷ درجه به مدت ۴۸ ساعت، تحت آزمون خمش سه نقطه ‌ای با نیروی بیست نیوتن با سرعت یک میلی ‌متر در دقیقه قرار گرفت. بعد از محاسبه استحکام خمشی نمونه ‌ها، برای مقایسه داده‌ها از آزمونهای ANOVA دوطرفه و Tukeyو t-test در سطح اطمینان ۰۵۰ استفاده شد.
یافته ‌ها: میانگین استحکام خمشی در گروه گرادیا با فیبر برابر ۱۴۱۵۰ مگاپاسکال و در گروه سیگنوم بدون فیبر معادل ۵۳۶۰ مگاپاسکال بود. تفاوت آماری بین میانگین استحکام خمشی تمام نمونه ‌ها معنی ‌دار بود. (p<0.001)
نتیجه ‌گیری: بر اساس شرایط آزمایشگاهی این بررسی مشخص شد که تقویت با فیبر به نحو مشخصی سبب تقویت استحکام خمشی در نمونه ‌های کامپوزیتی تقویت شده با فیبر می ‌شود و نوع کامپوزیت پوشاننده ممکن است عامل موثری در افزایش استحکام خمشی نمونه ‌های کامپوزیتی تقویت شده با فیبر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.