مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی :

مقاله بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۶۳ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: بررسی کلینیکی تاثیر خمیردندان پارودنتکس بر میزان التهاب لثه و پلاک میکروبی
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خمیردندان
مقاله التهاب لثه
مقاله پلاک میکروبی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: خمیر دندان (Parodontax) به علت دارا بودن محتوای گیاهی خاص مدعی است که در درمان و پیشگیری از التهاب لثه اثر ویژه ‌ای دارد. هدف از این مطالعه، مقایسه تاثیر بالینی این خمیر دندان با خمیر دندان کرست (۷ Complete Crest) در کنترل پلاک و التهاب لثه می ‌باشد.
روش بررسی: این کار آزمایی بالینی بر روی چهل بیمار مبتلا به التهاب لثه که به بخش پریودنتیکس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه شاهد مراجعه کرده بودند، انجام پذیرفت. بیماران به طور تصادفی به دو گروه بیست نفری مورد (خمیر دندان پارودنتکس) و شاهد (خمیر دندان کرست) تقسیم شدند. متغیرهای مورد بررسی میزان پلاک و التهاب لثه بود که توسط اندکس پلاک Turesky و اندکس لثه Loe & Silness در زمان شروع مطالعه و یک ماه پس از مصرف خمیر دندان ارزیابی شد. تغییرات اندکس ‌ها در داخل هر گروه با آزمون Wilcoxon و بین دو گروه با آزمونMann-Whitney مورد قضاوت قرار گرفت.
یافته‌ ها: در گروه شاهد اندکس پلاک از
۲۵۸ به ۲۴۶ و در گروه مورد از ۲۶۸ به ۲۴۸ تغییر یافت. میزان کاهش پلاک در هر یک از گروه ها معنی ‌دار بود ولی در مقایسه دو گروه با هم، تفاوت معنی ‌داری مشاهده نشد. اندکس لثه در گروه شاهد از ۱۴۳ به ۱۲۲ و در گروه مورد از ۱۳۶ به ۱۱۵ کاهش یافت. این تغییر در هر یک از گروه ها معنی ‌دار بود ولی تفاوت آماری بین دو گروه دیده نشد.
نتیجه‌ گیری: هر دو خمیر دندان تاثیر مشابهی بر روی اندکس لثه و پلاک داشتند و خمیر دندان پارودنتکس در کاهش میزان پلاک و التهاب ارجحیتی نسبت به خمیر دندان کرست نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.