مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان :

مقاله مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم کشاورزی و منابع طبیعی از صفحه ۸۹ تا ۹۸ منتشر شده است.
نام: مقایسه آب لب شور و شیرین بر عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای رنگین کمان جوان
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله قزل آلای رنگین کمان
مقاله آب لب شور
مقاله آب شیرین
مقاله رشد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این آزمایش به منظور بررسی عملکرد رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان در دو نوع آب با شوری های مختلف، دو گروه از ماهیان جوان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی ۳۳۷±۲۹۱ گرم به ترتیب در تیمار آب لب شور، با شوری ۲۹۵۰ppt و تیمار آب شیرین ۰۵۷ppt برای مدت ۴۰ روز پرورش داده شدند. هر یک از تیمارها در سه تکرار (۲۴۵ قطعه ماهی قزل آلا) اجرا گردید. در پایان آزمایش داده های به دست آمده در قالب آزمون t-test، آنالیز و مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که عملکرد رشد و تغذیه در ماهی قزل آلای پرورشی در آب لب شور، افزایش یافته و در مقایسه با آب شیرین اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). وزن و طول نهایی ماهیان قزل آلا (۵۳±۸۲۶۹ گرم، ۲۶±۱۹۱ سانتی متر) در تیمار آب لب شور، در مقایسه با تیمار آب شیرین (۷۵±۶۹۲ و ۳۱±۱۷۶ سانتی متر) اختلاف معنی دار داشت (P<0.05). همچنین در تیمار آب لب شور، پارامترهای ضریب رشد روزانه، نرخ رشد ویژه طول، سرعت رشد طولی و سرعت رشد وزنی به طور معنی دار نسبت به تیمار آب شیرین افزایش یافت (P<0.05). پایین ترین ضریب تبدیل غذایی (۱۶)، بالاترین نسبت کارآیی پروتئین (۱۸) و چربی (۷۷) در تیمار آب لب شور به دست آمد و با تیمار آب شیرین اختلاف معنی داری نشان داد (P<0.05). آزمایش حاضر نشان داد که ماهی قزل آلای رنگین کمان در آب لب شور در مقایسه با آب شیرین از قابلیت رشد خوبی برخوردار بوده و عملکرد رشد این ماهی در آب لب شور بیشتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.