مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل :

مقاله تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر بهبود سیستم مراقبت و توانمندسازی گروه‌ های مردمی بر شناسایی بیماران مبتلا به سل
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مراقبت مبتنی برجامعه
مقاله بیمار یابی
مقاله سل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و اهداف: مهم ‌ترین راه پیشگیرى از بیماری سل تشخیص و درمان به موقع موارد بیماری است. این مطالعه با هدف ارزیابی بهبود نظام مراقبت از طریق توانمندسازی گروه ‌هایی ازجامعه بر شناسایی موارد ابتلا به سل در شهرستان دره شهر انجام شد.
روش کار: این مطالعه از نوع مداخله‌ ای بود، که آموزش دو گروه از جامعه (بستگان مبتلایان و مدارس) را در بر می گرفت و این افراد برای شناسایی و ارجاع بیماران به مراکز بهداشتی استفاده می ‌شد. پس از یک سال از انجام مداخله، شاخص ‌های بیماریابی محاسبه و با استفاده از آماره والد و توزیع پواسن با اندازه شاخص ‌ها در سال قبل از مداخله مقایسه می ‌گردید. جهت مقایسه میزان بروز سل بعد از مداخله با دیگر شهرستان ‌های استان از توزیع نمایی و لگاریتم میزان بروز استفاده گردید.
نتایج: پس از مداخله، میزان بروز موارد اسمیر مثبت از ۱۵ درصد هزار به ۲۳۵ درصد هزار افزایش یافت (P<001). همچنین این شاخص با میزان بروز محاسبه شده برای استان (۸۸ درصد هزار) تفاوت معنی‌ داری داشت (P<001). در طول مداخله ۴۰۸ بیمار مشکوک، شناسایی شد که در مقایسه با سال قبل (۱۳۷ مورد)، بیش از ۲۹۷ درصد افزایش را نشان داد (P<001).
نتیجه ‌گیری: یافته ‌ها نشان داد با آموزش گروه ‌هایی از جامعه در زمینه اهمیت بیماری سل و آموختن نشانه ‌های بیماری به آنان، می ‌توان بازدهی نظام مراقبت را در شناسایی و درمان بیماران مبتلا به سل ارتقا بخشید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.