مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی :

مقاله کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله اپیدمیولوژی ایران از صفحه ۲۱ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: کاربرد الگوی برنامه ‌ریزی پرسید جهت ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط به بیماری ‌های قلبی – عروقی در یک جامعه روستایی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برنامه آموزشی
مقاله الگوی پرسید
مقاله جامعه روستایی
مقاله رفتارهای تغذیه ‌ای
مقاله مداخلات آموزشی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: الگوی پرسید الگوی موفقی جهت برنامه ‌ریزی مداخلات ارتقا سلامت است. هدف از این مطالعه طراحی و ارزشیابی این الگو در ارتقا رفتارهای تغذیه‌ ای در یک جامعه روستایی است.
روش کار: این مطالعه نیمه تجربی از نوع قبل و بعد است که بر روی ۱۱۸ زن متاهل ساکن روستاهای شهرستان فریدن انجام گرفت. بر اساس مراحل این الگو، مرگ و میر ناشی از بیماری ‌های قلبی و عروقی (به عنوان مهم ‌ترین مشکل اجتماعی)، عادات غذایی نامناسب (مهم ‌ترین مشکل بهداشتی)، رفتارهای مرتبط با تغذیه (مهم ‌ترین مشکل رفتاری) انتخاب شدند که در طی تشخیص آموزشی، عوامل مستعد کننده، قادر کننده و تقویت کننده رفتارهای تغذیه ‌ای مرتبط مورد توجه قرار گرفتند در این مطالعه جهت آنالیز داده ‌ها، از آزمون ‌های willxocon، t test،X2 استفاده گردید.
نتایج: یافته‌ های این مطالعه نمایانگر افزایش معنی ‌دار در سازه ‌های الگوی پرسید و بهبود عوامل مستعد کننده، قادر کننده، تقویت کننده و رفتار بودند. ۲۵.۹ درصد افراد خود را در معرض ابتلا به بیماری‌ های قلبی و عروقی می دیدند ۹۶.۱۲ درصد رژیم غذایی خود را نامناسب می ‌دانستند. ۵.۴۷ درصد معتقد بودند بیماری ‌های قلبی و عروقی قابل پیشگیری هستند.
نتیجه ‌گیری: بر اساس نتایج این مطالعه، طراحی و اجرای برنامه آموزشی مبتنی بر الگوی پرسید می ‌تواند باعث ارتقا رفتارهای تغذیه ‌ای دریک جامعه روستایی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.