مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی :

مقاله بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در فناوری آموزش (فناوری و آموزش) از صفحه ۴۱ تا ۴۹ منتشر شده است.
نام: بهنجارسازی و اعتباریابی پرسش نامه سبک های زبان آموزی
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سبک های یادگیری
مقاله یادگیری زبان دوم
مقاله یادگیری زبان خارجی
مقاله پایایی
مقاله روایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تهیه و تدوین ابزاری مقبول یعنی پایا و معتبر برای برآورد سبک های زبان آموزی (زبان خارجی) مهم است. این تحقیق نتیجه اجرای گونه اصلاح شده پرسش نامه «نشانگر سبک های یادگیری» را گزارش و بحث می کند. این پرسش نامه را وینترگرست و دی کاپیوا در سال ۲۰۰۲ برای زبان آموزان (زبان دوم) تدوین کرده اند. پرسش نامه مذکور ۳ عامل یعنی، تمایل به «فعالیت گروهی»، «فعالیت انفرادی» و «کارهای عملی» دارد. محقق پرسش نامه جدید را با افزودن دو عامل «استقرا» و «استنتاج» به پرسش نامه پیشین ساخته و آن را «پرسش نامه سبک های زبان آموزی» نامیده است. پرسش نامه به پانصد دانشجو داده شد. صد و سی هفت پرسش نامه مخدوش کنار گذاشته شدند و سیصد و شصت و سه پرسش نامه باقی مانده با استفاده از تحلیل عامل تاییدی وآلفای کرانباخ بررسی شدند. نتایج نشان می دهد که ریشه مجذور میانگین خطای برآورد ۰۰۶ است و با ۹۰% اطمینان بین ۰۰۵ تا ۰۰۷ خواهد بود و نزدیکی برازش آن در حد ۰۰۰۵ است، یعنی، پرسش نامه روایی دارد. ضمنا آلفای کرانباخ آن ۰۷۱ است. بنابراین، می توان گفت پرسش نامه پایایی دارد. خلاصه، پرسش نامه جدید ابزار مناسبی برای برآورد سبک های زبان آموزان ایرانی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.