مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار :

مقاله دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیق در علوم دندانپزشکی از صفحه ۴۱ تا ۴۶ منتشر شده است.
نام: دقت توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل در محل بوردر فوقانی کانال مندیبولار
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توموگرافی
مقاله مندیبل
مقاله ایمپلنت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: یافتن روش دقیق و کم هزینه در اندازه گیری پهنای استخوان برای تعیین ابعاد ایمپلنت ضروری است. توموگرافی خطی روش بسیار کم هزینه ای است و از آنجا که در مورد دقت دستگاه توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل یافته های مستند و دقیقی در دسترس نمی باشد هدف از این مطالعه ارزیابی دقت توموگرافی خطی در تعیین پهنای استخوان مندیبل بود.
مواد و روش ها: در این مطالعه تشخیصی (بررسی دقت یک روش) ۲۳ محل برروی چهار مندیبل خشک انتخاب شد و با نشانه های فلزی در راس کرست مشخص گردید. بعد از انجام توموگرافی خطی در محل های ذکر شده عرض مندیبل در محل مورد بوردر فوقانی کانال مندیبل برروی مقاطع توموگرافی تعیین گردید. سپس مندیبل ها برش داده شدند. ضریب همبستگی پیرسون بین مقادیر واقعی و مقادیر بدست آمده از تصاویر تعیین شد. با محاسبه میانگین خطا با اعمال ضریب بزرگنمایی، درصد خطاهای قابل قبول در محدوده ۱± میلی متر محاسبه گردید. به منظور تطبیق بیشتر اندازه ها با واقعیت، معادله رگرسیون خطی نوشته شد و درصد خطاهای قابل قبول در محدوده ۱± میلی متر محاسبه شد.
یافته ها: ضریب همبستگی پیرسون بین توموگرافی خطی و واقعیت در ارزیابی ضخامت مندیبل r=0.813، p<0.0001 محاسبه شد. میانگین مقادیر مطلق اختلاف بین اندازه گیری ضخامت با توموگرافی خطی و مقادیر واقعی ۰۳ میلی متر (SD=1.13) بود و ۵۶۵% از اندازه ها در محدوده خطای قابل قبول ۱± میلی متر قرار گرفتند با کاربرد معادله رگرسیون خطی ۵۱۸% از اندازه ها در محدوده خطای قابل قبول ۱± میلی متر قرار گرفتند.
نتیجه گیری: توموگرافی خطی در ارزیابی پهنای مندیبل باید با احتیاط بیشتری مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.