مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان :

مقاله حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY) از صفحه ۷۳ تا ۸۴ منتشر شده است.
نام: حفظ باروری در پسران و مردان مبتلا به سرطان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انجماد بیضه
مقاله پرتو درمانی
مقاله پیوند سلول بنیادی اسپرماتوگونی
مقاله پیوند سلول های زایا
مقاله حفظ باروری
مقاله شیمی درمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از علل ناباروری در مردان، از بین رفتن سلول های زایای جنسی، در اثر درمان های ضد سرطان، نظیر شیمی درمانی و پرتو درمانی است. با توجه به افزایش میزان بقای بیماران مبتلا به سرطان پس از درمان، به ویژه کودکان و رسیدن آنها به سن باروری، اهمیت درمان ناباروری پس از درمان سرطان، در این افراد دو چندان می شود. معمول ترین روش حفظ باروری در مردان مبتلا به سرطان، انجماد مایع منی و استفاده از اسپرم آنها برای لقاح آزمایشگاهی، پس از درمان سرطان است. به دلیل عدم اسپرماتوژنز فعال در کودکان، حفظ بافت بیضه یا سلول های زایا، به صورت منجمد، پیش از شروع درمان سرطان در این دسته از بیماران یک روش درمانی مناسب محسوب می شود. با این حال، عدم بلوغ اسپرماتوگونیها یکی از مشکلات عمده این روش درمانی است. برای حل این مشکل، تلاش شده است تا سلول های اسپرماتوگونی منجمد به شکل بافت بیضه یا به صورت مجزا، پس از درمان سرطان به بیضه فرد بازگردانده شود تا روند بلوغ سلول های اسپرماتوگونی در محیط طبیعی و زنده انجام گیرد. محیط های آزمایشگاهی نیز گزینه ای جایگزین برای بلوغ اسپرماتوگونی و تولید اسپرم لازم برای IVF هستند. در این مقاله مروری، تلاش بر آن است تا با شناخت سلول های زایا و علل ناباروری ناشی از درمان سرطان، مروری بر روش های حفظ باروری و پیوند سلول های زایا انجام شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.