مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA) :

مقاله کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY) از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۸ منتشر شده است.
نام: کنترل کیفی وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART به روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA)
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ارزیابی تحرک اسپرم انسانی
مقاله بخش جنین شناسی بالینی
مقاله روش های کمک باروری
مقاله سمیت سلولی
مقاله کنترل کیفی
مقاله لقاح خارج رحمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: برای اطمینان از عدم سمیت مواد مصرفی که برای کشت جنینها و گامتها استفاده می شوند از سیستم کنترل کیفی استفاده می شود. برای حفظ بالاترین استاندارد در آزمایشگاه ART، تمام وسایل مصرفی در آزمایشگاه ART با کمک روش ارزیابی تحرک اسپرم انسانی (HuSMA) مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: ۱۷ وسیله مورد استفاده در آزمایشگاه ART با روش HuSMA مورد بررسی قرار گرفتند. این وسایل شامل انواع سرنگ، دستکش، پتری دیش، سر سمپلر، پیپت، ظروف نمونه گیری بودند. در هر دو گروه کنترل و آزمایش بعد از ۱۰ دقیقه، ۳۰ دقیقه، ۱، ۲، ۴ و ۲۴ ساعت مورد بررسی قرار گرفتند و درصد اسپرم های در حال تحرک در هر گروه مشخص شد. سپس نسبت درصد اسپرم های متحرک گروه تست به گروه کنترل، به عنوان شاخص برای تشخیص سمیت در نظر گرفته شد. در صورتی که این نسبت از ۰۸۵ کمتر بود، وسیله مورد نظر به عنوان وسیله توکسیک در نظر گرفته می شد. این آزمون برای هر نمونه سه بار تکرار گردید.
نتایج: کنترل کیفی با HuSMA نشان داد که ۳ نمونه مورد تست شامل دستکش انتقال جنین b و a و دستکش دریافت تخمک a دارای اثر سمی بودند. دستکش انتقال جنین (SMI=0.0) a و دستکش دریافت تخمک (SMI=0.0) a طی ۱۰ دقیقه پس از انکوبه شدن سمیت بالایی را نشان دادند؛ و دستکش انتقال جنین (SMI=0.63) b پس از ۲۴ ساعت سمی شناخته شدند (%۴۶ اسپرم با تحرک پیشرونده در مقابل %۶۸ اسپرم پیشرونده در نمونه کنترل). همچنین ۲ نمونه دیگر، پتری دیش (SMI=0.42) e و ظرف جمع آوری مایع منی (SMI=0.67) e در مرز قرار داشتند و پس از ۲۴ ساعت و با وجود۴ بار تکرار آزمون نتایج متفاوتی بدست آمد (۲ بار سمی و ۲ بار غیر سمی).
نتیجه گیری: مواردی از وسایل مورد استفاده در آزمایشگاه ART ممکن است اثر سمی بر گامت و جنین داشته باشد و لازم است وسایل مصرفی قبل از استفاده از نظر کیفیت مورد ارزیابی قرار گیرند. برای افزایش دقت HuSMA پیشنهاد می شود برای هر نمونه چندین بار آزمون تکرار گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.