مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر :

مقاله بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در باروری و ناباروری (JOURNAL OF REPRODUCTION AND INFERTILITY) از صفحه ۱۱۷ تا ۱۲۲ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات سم ارگانوکلره آندوسولفان بر برخی پارامترهای تولید مثلی در موش صحرایی نر
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله FSH؛ LH؛ آندوسولفان
مقاله باروری
مقاله تستوسترون
مقاله تعداد اسپرم
مقاله جنس نر
مقاله موش صحرایی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از حشره کشها و کرم کش های قوی ارگانوکلره مورد استفاده در کشاورزی، آندوسولفان است که مصرف آن تاثیر زیادی در کنترل حشرات دارد. این سم در انسانها و حیوانات از طریق خوراکی، استنشاقی و پوستی قابل جذب است. سم ارگانوکلره آندوسولفان در کشتزارها به طور گسترده استفاده می شود. هدف این تحقیق بررسی تاثیر سم مزبور بر صفات تولید مثلی جنس نر بود.
روش بررسی: در این تحقیق اثر دراز مدت آندوسولفان %۳۵Ecروی برخی پارامترهای تولید مثلی جنس نر در رت های بالغ بررسی گردید. بدین منظور ۴۰ عدد رت نر مورد آزمایش به پنج گروه تقسیم شدند. گروه کنترل هیچ ماده ای دریافت نکرد. گروه دارونما محلول نمکی %۰۹ گروه تجربی ۱، ۲ و ۳ به ترتیب آندوسولفان با دوز ۵mg/kg،۱۰ و ۲۰ هر سه روز یکبار به مدت ۲۱ روز از طریق گاواژ دریافت کردند. در پایان آزمایشها، موشها با کلروفرم بیهوش شده، خونگیری از قلب انجام گرفت و هورمون های FSH،LH و تستوسترون با روش های استاندارد آزمایشگاهی ارزیابی گردیدند. سپس موشها کشته شدند و بیضه ها همراه اپیدیدیم خارج و خصوصیات مورفولوژیک اسپرمها مطالعه شدند. نتایج بدست آمده با نرم افزار SPSS و با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه در سطح P<0.05 ارزیابی شد.
نتایج: به دنبال تجویز آندوسولفان میزان هورمون های جنسی نر شامل LH و FSH افزایش معنی دار نشان داد (P<0.05). در صورتی که هورمون تستوسترون دارای کاهش معنی دار است. پارامترهای تولید مثلی نظیر تعداد و حرکت اسپرم و وزن بیضه ها کاهش معنی داری (P<0.05) نسبت به گروه کنترل داشتند.
نتیجه گیری: آندوسولفان دارای اثرات قابل ملاحظه ای بر شاخص های تولید مثلی دارد و می تواند باعث آسیب های جدی گردد. این سم اثرات نامطلوبی بر حرکت و تعداد اسپرمها گذاشته و با تغییر در غلظت هورمونها سبب ناباروری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.