مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس :

مقاله مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی معدن از صفحه ۲۳ تا ۳۴ منتشر شده است.
نام: مدل سازی ریاضی و طراحی نرم افزار مناسب جهت هیپ لیچینگ کانی های اکسیده مس
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیپ لیچینگ
مقاله فروشویی ستونی
مقاله مدل سازی
مقاله موازنه جرم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مدل سازی ریاضی عملیات استخراج فلز مس به روش استخراج توده ای موضوع بسیاری از تحقیقات انجام گرفته در زمینه استخراج فلزات در سال های اخیر بوده است. اما به دلیل حجیم بودن عملیات هیپ لیچینگ، مدل سازی ریاضی این عملیات می تواند چشم اندازهای جالبی را برای اهداف طراحی مهیا سازد. از آنجایی که فروشویی ستونی بهترین گزینه برای شبیه سازی هیپ لیچینگ می باشد، در این پژوهش بر مبنای یک مدل ریاضی، نرم افزاری به زبان ویژوال بیسیک، جهت مدل سازی فروشویی ستونی کانی های اکسیده مس سرچشمه، تهیه گردید. این مدل ریاضی بر اساس موازنه جرم، همراه با واکنش شیمیایی و در حالت ناپایا ارایه شده است. این مدل می تواند اثر عوامل موثر بر بازده استخراج از قبیل دانه بندی خوراک، زمان جریان حلال، میزان تراکم، نرخ پاشش، درجه حرارت عملیات و غلظت حلال مورد استفاده را در پیش بینی نتایج استخراج تعیین نماید. برای تایید صحت مدل نیز از تست های ستونی متعددی در مقیاس آزمایشگاهی استفاده و نتایج بسیا ر مناسبی حاصل گردید که نشان دهنده تطابق نتایج نرم افزار با نتایج آزمایشگاهی می باشد. حلال مورد استفاده در این آزمایش ها، اسید سولفوریک رقیق بود. با بررسی نتایج حاصل از آزمایش ها و مدل می توان در شرایط مختلف، میزان استخراج مس را پیش بینی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.