مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان :

مقاله رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در جامعه شناسی کاربردی (مجله پژوهشی علوم انسانی دانشگاه اصفهان) از صفحه ۱۲۳ تا ۱۴۴ منتشر شده است.
نام: رابطه هویت دینی و سرمایه اجتماعی در بین مردم شهرکاشان
این مقاله دارای ۲۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دین
مقاله هویت
مقاله هویت دینی
مقاله اعتماد اجتماعی
مقاله انسجام اجتماعی
مقاله مشارکت اجتماعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش به مطالعه و بررسی رابطه میان هویت دینی و سرمایه اجتماعی مردم شهرستان کاشان درسال ۱۳۸۷ می پردازد. جامعه آماری دراین پژوهش، مردم شهرکاشان است که تعداد آنها بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵، ۱۶۲۱۳۶نفر بوده و حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران ۳۸۳ نفر تعیین شده است. روش تحقیق پیمایشی است وبر اساس ابزار پرسشنامه دارای روایی مبتنی برآلفای کرونباخ، داده ها و اطلاعات مربوط به جامعه آماری گردآوری شده است. پس ازبررسی نظریات مطرح شده در زمینه موضوع مورد مطالعه و همچنین جمع آوری اطلاعات و داده ها چنین استنتاج شده که هویت دینی که خود متشکل از بعد دینداری، بعد تعلقی و بعد تعهدی است، دارای دستاوردهای زیادی درجامعه کاشان است که ازآن جمله می توان به جهت بخشیدن زندگی افراد، ایجاد رویکرد مثبت به آینده و تقویت روحیه امیدواری و نشاط برای آینده بهتر، پاسخ دادن به پرسش های بنیادین و عمیق انسان درزندگی، ایجاد حس همدلی، همبستگی و انسجام در جامعه (که از مصادیق سرمایه اجتماعی اند) اشاره کرد. بنابراین دراین پژوهش با افزایش میزان هویت دینی افراد جامعه به ویژه در ابعاد تعهدی و دینداری، میزان حضور جمعی افزایش یافته و در نتیجه سرمایه اجتماعی جامعه بالاتر می رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.