مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره :

مقاله بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانش و پژوهش علوم دامی از صفحه ۴۹ تا ۵۵ منتشر شده است.
نام: بررسی تعادل هاردی – وینبرگ و چندشکلی در جمعیت های زنبور عسل شمال غرب ایران با استفاده از آنالیز ریزماهواره
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله زنبورعسل
مقاله تعادل هاردی – وینبرگ
مقاله چندشکلی
مقاله ریزماهواره ها

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور مطالعه درون جمعیتی کلنی های زنبورعسل نواحی شمال غربی ایران، با استفاده از نمونه های استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل، از ۹ نشانگر ریزماهواره استفاده گردید. پس از تکثیر هر جایگاه به وسیله تکنیک PCR و تعیین ژنوتیپ، با استفاده از نرم افزارهای مختلف، آنالیزهای مربوطه انجام پذیرفت. در این تحقیق از بین نشانگرهای مورد مطالعه، جایگاهA7 دارای بیشترین تعداد آلل مشاهده شده و جایگاه های A35 و B124 دارای کمترین تعداد آلل و جایگاه های A14 و A24 نیز مونومورف بودند. بیشترین محتوای اطلاعات چندشکلی در جایگاه های A107 و A7 و کمترین مقدار آن در جایگاهA35 نمایان شد. بیشترین هتروزایگوسیتی مشاهده شده و هتروزایگوسیتی مورد انتظار نااریب نی در جایگاه A107(به ترتیب ۰۹۸۳ و ۰۹۲۱) و کمترین مقدار هتروزایگوسیتی مشاهده شده در جایگاه (۰۱۰۱) A88 و کمترین هتروزایگوسیتی مورد انتظار نااریب نی نیز در جایگاه (۰۴۸۱) A35 مشاهده گردید. بیشترین و کمترین مقدار شاخص شانون نیز به ترتیب در جایگاه های (۲۶۴۰) A107 و (۱۰۱۸) A35 دیده شد. در این جمعیت، جایگاه های A107 وA7 در تعادل هاردی – وینبرگ و بقیه جایگاه ها دارای انحراف معنی داری از وضعیت تعادل بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.