مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی :

مقاله مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانش و پژوهش علوم دامی از صفحه ۶۵ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه اثر استفاده از معیار میزان قابل هضم و کل اسید های آمینه ضروری جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسیدهای آمینه ضروری قابل هضم
مقاله اسیدهای آمینه ضروری کل،جیره رقیق
مقاله جیره غلیظ
مقاله عملکرد جوجه گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق جهت مقایسه اثر جیره های تنظیم شده بر اساس برآورد اسیدهای آمینه ضروری کل و قابل هضم در جیره های پایه ذرت و سویا بر روی عملکرد جوجه های گوشتی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۵ تکرار و هر تکرار شامل ۲۰ جوجه نر گوشتی به روش فاکتوریل (۲×۲) انجام شد .فاکتور اول معیار اسید آمینه (کل و قابل هضم)، و فاکتور دوم نوع جیره (رقیق و غلیظ) بود.
درمورد مصرف خوراک تنها اثر نوع جیره و اثرات متقابل در کل دوره معنی دار شد (P<0.05) و این موضوع حاکی از افزایش مصرف خوراک در جیره های رقیق نسبت به جیره های غلیظ بود. در مورد افزایش وزن بدن تنها اثر معیار اسید آمینه و اثرات متقابل در کل دوره معنی دار شد (P<0.05) و در کل حاکی از افزایش وزن در جیره های غلیظ با معیار اسیدهای آمینه کل نسبت به بقیه جیره ها بود. در مورد ضریب تبدیل غذایی اثر معیار اسید آمینه غیر معنی دار بود (P³۰۰۵). اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه نیز در کل دوره معنی دار شد (P005). در مورد صفات لاشه هیچ اثر معنی داری در صفات ذکر شده در معیارهای اسید آمینه، نوع جیره و اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه دیده نشد (P>0.05).
در مورد تیتر آنتی بادی نیوکاسل تنها اثرات متقابل نوع جیره در معیار اسید آمینه معنی دار بود (P<0.05) که جیره غلیظ در معیار اسید آمینه قابل هضم بیشترین تیتر را داشت. به طور کلی تنظیم جیره بر اساس معیار اسید آمینه کل نتایج مطلوب تری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.