مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه) :

مقاله تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در پژوهشهای ارتباطی (پژوهش و سنجش) از صفحه ۱۷۷ تا ۱۹۹ منتشر شده است.
نام: تاثیر فناوری های نوین رسانه ای بر «قطب خبری» شدن تلویزیون در جامعه (با تاکید بر سند افق رسانه)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سند افق رسانه
مقاله قطب خبری
مقاله فناوری های نوین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی، به عنوان مهم ترین سازمان رسانه ای کشور، در سال ۱۳۸۳ با تصویب سند افق رسانه، راهبرد های خود را برای یک دوره ده ساله تدوین کرد. در این سند حوزه های مختلف از جمله «خبر» و «فنی» مورد توجه قرار گرفته اند و تاکید شده است با بهره گیری از فناوری های نوین رسانه ای، الگوی تولید و پخش خبر تغییر یابد. در این مقاله راهبرد های سند در حوزه خبر، مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. هدف اصلی تحقیق شناخت عوامل موثر بر کسب موفقیت تلویزیون (سیمای جمهوری اسلامی) به عنوان قطب خبر رسانی در کشور بوده است.
نتایج این تحقیق که با روش پیمایش در بین کارکنان صدا و سیما در سایت جام جم-به جزء کارکنان خبری-انجام شد، نشان داد که در شرایط حاضر، سیمای جمهوری اسلامی، یکی از مهم ترین منابع کسب خبر در جامعه به شمار می رود. چند مولفه شامل سرعت در انتشار اخبار، توجه به نیازهای خبری مردم، استقلال حوزه خبر، تنوع خبری و ایجاد رقابت در بین بخش های خبری تلویزیون از مولفه های موثر بر قطب خبری شدن رسانه ای مانند سیماست. همچنین شبکه خبر، در مقایسه با سایر بخش های خبری شبکه های سیما، از قابلیت بیشتری برای تبدیل شدن به قطب خبری برخوردار است. بین سرعت انتشار اخبار سیما و تبدیل آن به قطب خبری جامعه، رابطه معنادار و مستقیم وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.