مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر :

مقاله ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله علمی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران از صفحه ۱۷۶ تا ۱۸۳ منتشر شده است.
نام: ریفلاکس معده به مری در شهرستان گنبد کاووس: شیوع و عوامل خطر
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بیماری ریفلاکس معده به مری
مقاله عوامل خطر
مقاله عوامل غذایی
مقاله عادات تغذیه ای
مقاله فعالیت بدنی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه: ریفلاکس معده به مری (GERD) از شایع ترین بیماری های دستگاه گوارش می باشد. هدف از این مطالعه بررسی شیوع و شناخت فاکتورهای خطر این بیماری در شهرستان های گنبد کاووس و کلاله بود.
روش کار: ۱۰۰۰ نفر از ساکنین گنبد کاووس وکلاله که محدوده سنی بین ۱۸ تا ۴۰ سال داشتند به طور تصادفی بر اساس شماره خانوار انتخاب و برای انجام مصاحبه دعوت شدند. در مصاحبه رودررو در مورد علایم اصلی ریفلاکس معده به مری (سوزش پشت جناغ سینه و برگشت محتویات معده به مری) از آنها سوال شد. افرادی که در ۱۲ ماه گذشته حداقل هفته ای یک بار یکی از علایم اصلی GERD را داشتند به عنوان مورد و آنهایی که هرگز از این علایم شکایتی نداشتند، به عنوان کنترل در نظر گرفته شدند. عوامل غذایی با استفاده از پرسشنامه FFQ محلی با ۱۱۶ ماده غذایی که پایایی و روایی آن اثبات شده بود، ارزیابی شد.
یافته ها: شیوع GERD به صورت هفته گی ۳۱۲% بود. افزایش سن با ۰۴.۱ OR:و ضریب اطمینان ۰۷۱-۰۰۱ و ۳۰BMI با ۴۱۲ OR:و ضریب اطمینان ۳۵۴-۳۴۱ با ریفلاکس ارتباط داشت. از عوامل خطر دیگر این بیماری مصرف مقادیر زیاد سس و رب گوجه فرنگی بود (p= 0.03) .مصرف برخی داروها نظیر داروهای ضدالتهابی غیر استروئیدی و قرص ضد بارداری با بروز ریفلاکس همراه بود. جنس، مصرف سیگار، الکل، مواد مخدر، فعالیت فیزیکی، سرعت مصرف غذا، فاصله زمانی بین مصرف غذا و وضعیت و درازکش اثری بر بروز ریفلاکس نداشت. رابطه معنی داری بین GERD و دریافت کالری توتال، چای، غذاهای ادویه دار، فیبر، چربی، پروتئین، کربوهیدرات یافت نشد.
نتیجه گیری: شیوع ریفلاکس در منطقه مورد بررسی، شایع تر از بسیاری از کشورهای آسیایی و قابل مقایسه با کشورهای غربی است. افزایش سن و چاقی از عوامل خطر GERD محسوب می شود. سس قرمز و رب گوجه فرنگی مهم ترین نقش را در ایجاد علایم ریفلاکس داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.