مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری :

مقاله ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۳۸ تا ۵۲ منتشر شده است.
نام: ارزیابی عملکرد کیفی پلیمرهای SEBS و SBS جهت جمع آوری لکه های نفتی و مقایسه با نمونه های تجاری
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله لکه نفتی
مقاله کوپلیمرهای سه جزیی
مقاله کارایی جامد کننده
مقاله نفت خام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جامد کننده ها به عنوان یک عامل مقابله با لکه های نفتی بدون اثرات سمی بر محیط زیست به شمار می روند. به منظور بررسی عملکرد دو کوپلیمر سه جزیی استایرن-بوتادین-استایرن و استایرن-اتیلن-بوتیل استایرن بر روی نفت خام صادراتی ایران، پنج نمونه نفت خام با APIهای متفاوت (۳۶-۱۹) انتخاب شدند. در این بررسی کلیه مقایسه ها بین پلیمرهای انتخابی و دو نمونه تجاری که هر دو توسط سازمان حفاظت محیط زیست آمریکا (USEPA) مورد تایید واقع شده اند، صورت گرفته است. در این میان ابتدا فاکتورهایی نظیر اندازه ذره، زمان افزایش جامد کننده به نفت شناور روی آب، وسیله جداسازی نفت جامد شده از آب و سیستم اختلاط آب و نفت بهینه شدند. سپس کارایی دو پلیمر انتخابی در مقایسه با نمونه های تجاری مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان گر آن است که میزان مصرف پلیمرهای انتخاب شده بر روی نفت خام ایران حدود ۳۳-۲۵ درصد وزنی است در حالی که این مقدار برای نمونه های تجاری ذکر شده حدود ۵۵ درصد می باشد. از سویی میزان آب همراه نفت جامد شده معمولا در نمونه های تجاری بیشتر از دو پلیمر استایرن-بوتادین-استایرن و استایرن-اتیلن-بوتیل استایرن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.