مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی :

مقاله مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پژوهش نفت از صفحه ۵۳ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: مطالعه و بررسی ویژگی سیالات فرمیت سدیم/پتاسیم در حفاری لایه های شیلی مشکل زا و لایه مخزنی
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سیالات حفاری فرمیتی
مقاله سیالات پایه آبی
مقاله پایداری شیل
مقاله آسیب سازند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
عملیات حفاری در سازندهای شیلی همواره یکی از مشکلات عمده بوده است. عدم پایداری چاه در لایه های شیلی یکی از مهمترین عوامل افزایش زمان و در پی آن هزینه های حفاری می باشد. از این رو انتخاب صحیح سیال حفاری جهت کنترل شیل، باعث کاهش هزینه ها، زمان حفاری و همچنین کاهش آسیب سازند می گردد. یکی از این سیالات، سیالات فرمیتی به ویژه فرمیت پتاسیم و سدیم بوده که در زمره بهترین نوع سیالات پایه آبی پایدار کننده شیل می باشد. این سیالات با توجه به خصوصیات ذاتی نمک های فرمیتی، پایداری بسیار خوبی در چاه بوجود می آورند. با استفاده از نمک های فرمیتی می توان سیالاتی با دانسیته بالا و با حداقل ذرات جامد جهت حفاری لایه های شیلی و لایه های مخزنی طراحی کرد. نتایج آزمایش های انجام شده نشان می دهد که سیالات فرمیتی خواص رئولوژی خود را بعد از حرارت به خوبی حفظ کرده و همچنین این سیالات بازیابی شیل بسیار خوبی در حد سیالات پایه روغنی دارند. به طوری که سیالات فرمیتی در مقایسه با انواع سیلیکاتی، گلایکولی و کلرید پتاسیمی، بازیابی شیل بهتری از خود نشان می دهند. با توجه به آزمایشات انجام شده پلیمرهای مختلف با سیالات فرمیتی سازگاری خوبی دارند. نتایج آزمایش روانی سیال فرمیتی نشان داد که سیال فرمیتی از روانی خوبی در مقایسه با سایر سیالات پایه آبی برخوردار است و نیازی به اضافه کردن مواد روان کننده ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.