مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم :

مقاله عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۳۴۵ تا ۳۵۲ منتشر شده است.
نام: عاری سازی دو توده تجاری سیر (.Allium sativum L) بومی ایران از پوتی ویروس ها با استفاده از گرمادرمانی و کشت مریستم
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون الایزا
مقاله پوتی ویروس
مقاله سیر
مقاله کشت مریستم
مقاله گرمادرمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور عاری سازی گیاه سیر از پوتی ویروس ها، دو توده تجاری سیر بومی ایران به نام های همدان و آذرشهر انتخاب و با استفاده از تکنیک گرمادرمانی و کشت مریستم انتهایی مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتند. ابتدا سوخ های آلوده توده های مورد نظر به مدت ۱ هفته در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد و سپس به مدت ۴ هفته در دمای ۳۶ درجه سانتی گراد تحت تیمار گرمادرمانی قرار گرفتند و متعاقبا مریستم انتهایی آنها در دو اندازه ۰۴-۰۶ و ۰۶-۰۸ میلی متر جدا و در محیط کشت موراشیج و اسکوگ (MS) که با تنظیم کننده های رشد نفتالین استیک اسید با غلظت های صفر، ۰۱ و ۰۵ بنزیل آدنین با غلظت های صفر، ۰۵ و ۱ میلی گرم در لیتر تکمیل شده بودند کشت گردیدند. به منظور ارزیابی کارایی گرمادرمانی و کشت مریستم در حذف ویروس و مقایسه آنها با تیمار شاهد، گیاهک ها پس از رشد با استفاده از آزمون الایزا مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس نتایج به دست آمده از آزمون الایزا میزان عاری از ویروس سازی با ریز نمونه به اندازه ۰۴-۰۶ میلی متر %۱۰۰ بود در حالی که با ریز نمونه ۰۶-۰۸ میلی متر میزان عاری سازی %۹۱ گردید. تیمار شاهد (بدون تیمار گرمادرمانی) %۲۱ عاری سازی نشان داد. همچنین گرمادرمانی به تنهایی، موجب %۷۳ عاری سازی برای توده همدان و %۶۱ برای توده آذرشهر گردید این در حالی بود که گیاهان شاهد بیش از %۸۰ آلودگی نشان دادند. در تمامی تیمارها تنظیم کننده رشد نفتالین استیک اسید با غلظت ۰۱ میلی گرم در لیتر اختلاف معنی داری را در سطح %۱ روی پرآوری، طول گیاهک و تعداد برگ در هر ریز نمونه نشان داد. بنزیل آدنین با تیمار ۰۵ و ۰۱ میلی گرم در لیتر بیشترین اثر را روی پرآوری و تعداد برگ در هر گیاهک داشته است و در ارتباط با طول گیاهک بیشترین اثر مربوط به تیمار ۰۵ میلی گرم در لیتر است. همچنین اثر متقابل رقم و اندازه مریستم تنها برای طول گیاهک در سطح %۱ معنی دار گردید. تیمار S۲C۱ بیشترین طول گیاهک را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.