مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل) :

مقاله تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در جغرافیا از صفحه ۸۱ تا ۱۱۰ منتشر شده است.
نام: تحلیل وضعیت نخست شهری درسطوح، استانی (سیستان وبلوچستان) و ناحیه ای (زابل)
این مقاله دارای ۳۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نخست شهری
مقاله شاخص تمرکز
مقاله شاخص عدم تمرکز
مقاله نظام شهری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحلیل های نخست شهری در ایران و بیشتر کشورهای دنیا اغلب منحصر به مراکز حکومتی (پایتخت ها و شهرهای بزرگ دیگر) بوده و فرایندهای تحلیل از بالا، سرنوشت برنامه ریزی از بالا (متمرکز) را درپی داردکه از مشکلات مبتلا به ایران نیز می باشد. این شیوه تحلیل نادرست است چرا که فقط بخشی از سطوح موردنیاز را مورد بررسی قرار می دهدو مطمئنا نمی تواند به کشف علت که می تواند در سطوح دیگر(میانی و پایین) شهرها باشد موفقیتی بدست آورد.
بر همین اساس دراین مقاله سعی کرده ایم سطوح پایین شهری را برای اولین بار درقالب نخست شهری مورد بررسی قراردهیم. فرضیه تحقیق بر این پایه استوار است که: نظام شهری استان سیستان و بلوچستان و شهرستان زابل به سمت عدم تمرکز واز هم گسیختگی شهری می رود.
با استفاده از روش تحقیق کمی و شاخصهای نخست شهری، تمرکز و عدم تمرکز اثبات گردید که در این سطوح همانند و مشابه نظام شهری ایران عدم تمرکز و از هم گسیختگی شهری وجود دارد البته با شدت بیشتر. مثلا درسرشماری سال ۱۳۸۵ تهران حدود ۲۳ برابر دومین کلان شهر یعنی مشهد (۷۷۰۵۰۳۶-۲۴۱۰۸۰۰) دراستان سیستان و بلوچستان، زاهدان ۲۴ برابرشهر دوم زابل (۵۶۷۴۴۹-۱۳۶۹۵۶) درناحیه زابل، شهرزابل حدود ۱۲ برابر شهردوم ناحیه یعنی شهرزهک (۱۳۶۹۵۶-۱۱۴۰۱) بوده است.
به نظر می رسد به کارگیری راهبردهای توسعه شهری به منظور مهار و آمایش رشد تهران و تقویت نقش و جایگاه شهر های میانی و کوچک، ایجاد قطب های توسعه در مناطق محروم برای جذب صنایع بزرگ به آنها، ارایه معافیت های مالیاتی برای صنایع ای که در سایر استان های کشور ایجاد شوند تقویت منظومه های روستایی و اقتصاد کشاورزی می تواند راهکارهای مناسب برای اصلاح نظام شهری درهمه سطوح باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.