مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی :

مقاله بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در اصول بهداشت روانی از صفحه ۳۳۴ تا ۳۴۳ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پسران
مقاله جنسیت
مقاله خودکار آمدی
مقاله دختران
مقاله شغل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: شواهد موجود بیانگر نقش باورهای خودکار آمدی در انتخاب مشاغل و رشد حرفه ای است. این باورها ممکن است در دو جنس متفاوت باشند. تحقیق حاضر با هدف مقایسه باورهای خودکار آمدی شغلی دختران و پسران دبیرستانی استان فارس انجام شده است.
روش کار: این مطالعه مقایسه ای بر روی دانش آموزان دبیرستانی استان فارس انجام شد. شرکت کنندگان شامل ۱۸۳۳ دانش آموز دبیرستانی (۱۰۰۷ دختر و ۸۲۶ پسر) به شیوه نمونه گیری خوشه ای از بین مناطق مختلف استان فارس انتخاب شدند. تمامی شرکت کنندگان پرسش نامه خودکار آمدی شغلی را تکمیل کردند. پایایی و روایی ابزار با استفاده از ضرایب آلفای کرونباخ و روایی ملاکی بررسی شد و به منظور تحلیل داده ها از تحلیل واریانس یک سویه استفاده شد.
یافته ها: دختران و پسران در خودکار آمدی تحصیلی مشاغل مردانه تفاوت معنی داری نداشتند (P>0.05)، در حالی که دختران نمرات پایین تری در مورد باورهای خودکار آمدی انجام وظایف شغل های مردانه کسب کردند(P=0.03) . دختران نمرات بالاتری در مورد خودکار آمدی تحصیلی مشاغل زنانه (P=0.0001) و خودکار آمدی انجام وظایف شغلی زنانه (P=0.0001) کسب کردند.
نتیجه گیری: بر خلاف مشاغل زنانه، دختران در مشاغل مردانه خودباوری کمتری در کارآمدی خود دارند گرچه از خودکار آمدی تحصیلی برابر سود می برند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.