مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی :

مقاله بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در فصلنامه خانواده پژوهی از صفحه ۵۱۱ تا ۵۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس جهت گیری در رابطه جنسی
این مقاله دارای ۱۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رابطه جنسی
مقاله زوجین
مقاله جهت گیری مشارکتی
مقاله جهت گیری مبادله ای
مقاله توقع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ازدواج به عنوان رابطه عاطفی، جنسی و اقتصادی بین زن و مرد تعریف شده که مورد تایید اجتماع، شرع و قانون است. رفتار جنسی، جنبه مهمی از کیفیت زندگی زناشویی است. هدف پژوهش حاضر بررسی ویژگی های روان سنجی مقیاس رابطه جنسی در نمونه ایرانی است.
در مرحله بررسی روایی سازه، نمونه پژوهش شامل ۱۲۱ زوج عادی است که با روش خوشه ای تک مرحله ای انتخاب شدند. در مرحله بررسی روایی توافقی و پایایی نیز به ترتیب ۲۱ نفر (۱۰ زن و ۱۱ مرد) واجد مشکلات زناشویی و ۳۰ نفر (۱۵ زن و ۱۵ مرد) با روش در دسترس و داوطلبانه انتخاب و ابزار پژوهش بر روی آن ها اجرا شد. داده های جمع آوری شده با روش های آماری تحلیل عوامل اکتشافی، تحلیل واریانس چند متغیره، ضریب همبستگی پیرسن و آلفای کرونباخ مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج تحلیل عاملی اکتشافی داده های جمع آوری شده نشان داد که ۱۷ ماده از مقیاس بر روی سه عامل جهت گیری مشارکتی، جهت گیری مبادله ای و توقع بار عاملی دارند. مقایسه گروه واجد مشکلات زناشویی با گروه عادی نشان داد که گروه واجد مشکلات زناشویی به طور معناداری در جهت گیری مبادله ای بالاتر از گروه افراد عادی هستند. همبستگی عامل جهت گیری مشارکتی با مقیاس روابط جنسی از پرسشنامه رضایت زناشویی انریچ ۹۲۰ است. این نتایج موید روایی سازه، افتراقی و توافقی مقیاس رابطه جنسی است. نتایج نشان دادند که مقیاس رابطه جنسی از همسانی درونی (۸۱۰ تا ۹۰۰) و پایایی (۹۲۰ تا ۹۶۰) مطلوبی برخوردار است. مقیاس ۱۷ ماده ای روابط جنسی در پژوهش های مربوط به رضایت زناشویی کاربرد دارد و می تواند در مـوقعیت های مشاوره ای و انتخاب روش های زوج درمانی مناسب مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.