مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین :

مقاله سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در جغرافیا و مطالعات محیطی از صفحه ۸۵ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: سنجش پایداری سکونتگاه ها در مخروط افکنه ها مطالعه موردی: دشت جوین
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مخروط افکنه
مقاله پایداری
مقاله سکونتگاه روستایی
مقاله دشت جوین
مقاله آب
مقاله اراضی کشاورزی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مخروط افکنه ها از عوارض مهم ژئومورفولوژیکی و میراث تغییرات دوره کواترنر بوده که با تامین آب و خاک کافی بستری مناسب برای فعالیت های انسانی به شمار می روند. دشت جوین به عنوان یکی از قطب های کشاورزی استان خراسان رضوی با وجود مخروط افکنه های متعدد یکی از کانون های سکونت بشری از گذشته های دور محسوب می شود. هدف از این تحقیق جستجوی ارتباط بین نهاده های طبیعی موجود بر روی مخروط افکنه ها و پایداری سکونتگاه های روستایی می باشد، براین اساس نتایج نشان می دهد که رابطه ای معنادار قوی بین داده های طبیعی مخروط افکنه ها یعنی آب و اراضی کشاورزی و روند تحولات جمعیت در دوره ۸۵-۱۳۵۵ به عنوان یکی از پارامترهای سنجش پایداری سکونتگاه های روستایی وجود دارد. به نحوی که میزان همبستگی بین سرانه اراضی کشاورزی و رشد جمعیت به ۰۷۵۹ نزدیک می شود. با توجه به یافته های پژوهش، راهکارهای اجرایی برای تداوم پایداری سکونتگاه های روستایی از قبیل تغییر در نحوه استفاده از منابع آب و خاک و ; ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.