مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک :
مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۴۲ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله کلزا
مقاله سویا
مقاله گندم
مقاله آنزیم های آنتی اکسیدان
مقاله محیط کشت هیدروپونیک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
آللوپاتی پدیده ای است که طی آن برخی ازگونه های گیاهی با آزاد کردن مواد شیمیایی خاص، از جوانه زنی و رشد و نمو دیگر گونه های گیاهی جلوگیری به عمل می آورند. هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا (رقم هایولا ۴۰۱) بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز، پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در دو بخش هوایی و زیرزمینی گیاه گندم (تک لپه) و سویا (دو لپه) تحت شرایط هیدروپونیک می باشد. از این رو در سال ۱۳۸۵ در آزمایشگاه تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان دانه رست های ۴ روزه سویا (رقم گرگان ۳) و گندم (رقم کوهدشت) در محیط کشت هوگلند (شاهد) و محیط کشت هوگلند و عصاره آبی کلزا (تیمار) به مدت ۸ روز بر اساس طرح کاملا تصادفی تیمار شدند و آنالیزهای مورد نظر بر اساس آزمون دانکن و با در نظر گرفتن ۴ تکرار برای هر تیمار انجام شد. مطابق نتایج به دست آمده تحت تاثیر عصاره آبی کلزا، فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز در اندام هوایی و زیرزمینی سویا کاهش معنی داری یافت. بدین معنی که فعالیت کاتالاز در ریشه از ۱۷۶۵ در شاهد به ۱۳۸۴ OD min-۱g-۱fw در تیمار، در ساقه از به میزان ۱۳۶۵ در شاهد به ۱۲۵۸ OD min-۱g-۱fw در تیمار و در لپه از ۱۱۰۵ در شاهد به ۰۹۸۵ OD min-۱g-۱fw در تیمارکاهش یافت. فعالیت پراکسیداز نیز در ریشه از میزان ۲.۴۰۲در شاهد به ۲۱۲۶ OD min-۱g-۱fw در تیمار، در ساقه از ۰۰۲۸۴ در شاهد به ۰۰۱۰۸ OD min-۱g-۱fw در تیمار، در لپه از ۰.۵۷۶در شاهد به ۰۴۸۶ OD min-۱g-۱fw در تیمار روند نزولی را طی نمود. در گیاه گندم تنها از فعالیت پراکسیداز ریشه کاسته شد (از میزان ۲.۴۰۲در شاهد به ۲۱۲۶ OD min-۱g-۱fw در تیمار) و کاتالاز ریشه روند افزایشی را طی نمود (در شاهد از ۸۱۰۲ به ۹۱۳۶ OD min-۱g-۱fw در تیمار). فعالیت نیترات ردوکتاز ریشه در شاهد از ۶۸۹۱ به ۷۴۱ mMNo-۲g-۱.h-۱ در تیمار و در ساقه سویا در ساقه نیز از ۶.۸۹۳در شاهد به ۷۹۲۵ mMNo-۲g-۱.h-۱ در تیمار افزایش یافت؛ در حالی که در لپه میزان فعالیت آنزیم در شاهد از۱۰۶۵۲ به ۷۳۸۲ mMNo-۲g-۱.h-۱ در عصاره کاهش یافت. در مورد گندم فعالیت این آنزیم در ریشه روند صعودی معنی داری را طی کرد (در شاهد از ۱۰.۳۲به ۴۷۳۲ mMNo-۲g-۱.h-۱ در تیمار). در مجموع بیش ترین اثر عصاره آبی کلزا بر افزایش فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز ریشه گیاه گندم به میزان ۴۵ برابر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.