مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک :

مقاله بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۷ در گیاه و زیست بوم از صفحه ۴۲ تا ۵۳ منتشر شده است.
نام: بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و نیترات ردوکتازی سویا و گندم در پاسخ به عصاره آبی کلزا تحت شرایط هیدروپونیک
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آللوپاتی
مقاله کلزا
مقاله سویا
مقاله گندم
مقاله آنزیم های آنتی اکسیدان
مقاله محیط کشت هیدروپونیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
آللوپاتی پدیده ای است که طی آن برخی ازگونه های گیاهی با آزاد کردن مواد شیمیایی خاص، از جوانه زنی و رشد و نمو دیگر گونه های گیاهی جلوگیری به عمل می آورند. هدف از پژوهش حاضر بررسی اثر آللوپاتیکی کلزا (رقم هایولا ۴۰۱) بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی کاتالاز، پراکسیداز و نیترات ردوکتاز در دو بخش هوایی و زیرزمینی گیاه گندم (تک لپه) و سویا (دو لپه) تحت شرایط هیدروپونیک می باشد. از این رو در سال ۱۳۸۵ در آزمایشگاه تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان دانه رست های ۴ روزه سویا (رقم گرگان ۳) و گندم (رقم کوهدشت) در محیط کشت هوگلند (شاهد) و محیط کشت هوگلند و عصاره آبی کلزا (تیمار) به مدت ۸ روز بر اساس طرح کاملا تصادفی تیمار شدند و آنالیزهای مورد نظر بر اساس آزمون دانکن و با در نظر گرفتن ۴ تکرار برای هر تیمار انجام شد. مطابق نتایج به دست آمده تحت تاثیر عصاره آبی کلزا، فعالیت آنزیم کاتالاز و پراکسیداز در اندام هوایی و زیرزمینی سویا کاهش معنی داری یافت. بدین معنی که فعالیت کاتالاز در ریشه از ۱۷۶۵ در شاهد به ۱۳۸۴ OD mingfw در تیمار، در ساقه از به میزان ۱۳۶۵ در شاهد به ۱۲۵۸ OD mingfw در تیمار و در لپه از ۱۱۰۵ در شاهد به ۰۹۸۵ OD mingfw در تیمارکاهش یافت. فعالیت پراکسیداز نیز در ریشه از میزان ۲.۴۰۲در شاهد به ۲۱۲۶ OD mingfw در تیمار، در ساقه از ۰۰۲۸۴ در شاهد به ۰۰۱۰۸ OD mingfw در تیمار، در لپه از ۰.۵۷۶در شاهد به ۰۴۸۶ OD mingfw در تیمار روند نزولی را طی نمود. در گیاه گندم تنها از فعالیت پراکسیداز ریشه کاسته شد (از میزان ۲.۴۰۲در شاهد به ۲۱۲۶ OD mingfw در تیمار) و کاتالاز ریشه روند افزایشی را طی نمود (در شاهد از ۸۱۰۲ به ۹۱۳۶ OD mingfw در تیمار). فعالیت نیترات ردوکتاز ریشه در شاهد از ۶۸۹۱ به ۷۴۱ mMNog.h در تیمار و در ساقه سویا در ساقه نیز از ۶.۸۹۳در شاهد به ۷۹۲۵ mMNog.h در تیمار افزایش یافت؛ در حالی که در لپه میزان فعالیت آنزیم در شاهد از۱۰۶۵۲ به ۷۳۸۲ mMNog.h در عصاره کاهش یافت. در مورد گندم فعالیت این آنزیم در ریشه روند صعودی معنی داری را طی کرد (در شاهد از ۱۰.۳۲به ۴۷۳۲ mMNog.h در تیمار). در مجموع بیش ترین اثر عصاره آبی کلزا بر افزایش فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز ریشه گیاه گندم به میزان ۴۵ برابر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.