مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز :

مقاله بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در مجله دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران (annals of military and health sciences research) از صفحه ۲۰۸ تا ۲۱۶ منتشر شده است.
نام: بررسی وضعیت تراکم معدنی استخوان در قالیبافان شهر تبریز
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله استئوپنی
مقاله استئوپروز
مقاله قالیباف
مقاله تراکم استخوان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: بافتن قالی دست بافتکاری رایج در کشورهایی مانند ایران است. در ایران قالی های دستبافت به طور معمول همیشه در کارگاه های خانگی که به عنوان صنایع کوچک غیررسمی شناخته شده و اغلب در خانواده ها و در منازل تشکیل می گردند، بافته می شوند. تخمین زده میشود که قریب به ۲۵ میلیون نفر به طور مستقیم بعنوان حرفه یا تفریح قالیبافی می نمایند. کار نشسته با وضعیت های ناجور قرارگیری در پشت دارهای سنتی به مدت طولانی می تواند به طور بالقوه منجر به اختلال های توده استخوانی گردد. هدف از این مطالعه بررسی تراکم توده استخوانی در قالیبافان شهر تبریز طی سال ۱۳۸۶ می باشد.
مواد وروش ها: در یک مطالعه cross-sectional ۸۰ قالیباف حرف های ۲۰ تا ۶۰ ساله با حداقل ۵ سال تجربه، حداقل ۵ ساعت کار در روز و حداقل ۳ روز در هفته در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز طی ۱۱ ماه بررسی شدند. افراد با سابقه بیماری یا وضعیت تاثیرگذار بر تراکم استخوانی خارج گردیدند. روش سنجش میزان جذب اشعه (DXA: Dual X Xray Absorbtionetry) جهت اندازه گیری تراکم استخوانی در سه محل استخوان لگن، مچ دست و فقرات کمری به کار رفت. با وجود حداقل یک نتیجه غیرطبیعی بیمار در گروه استئوپنی (۱->T score>-2.5) یا استئوپروز (T score-25) قرار میگرفت. این مطالعه برگرفته از پایان نامه دانشجویی می باشد.
یافته ها: ۸۰ قالیباف ۴۸ مونث و ۳۲ مذکر با سن متوسط ۳۷۸۱±۹۷۹ سال وارد مطالعه شدند. درصد فراوانی استئوپنی و استئوپروز در افراد بررسی شده به ترتیب ۵۵ و ۱۷۵ درصد بود. مقادیر مربوطه در افراد مذکر بررسی شده به ترتیب ۶۸۸ و ۲۱۹ درصد و در افراد مونث بررسی شده به ترتیب ۴۵۸ و ۱۴۶ درصد بود. درصد فراوانی استئوپنی و استئوپروز در گروه سنی ۲۹ – ۲۰ سال به ترتیب ۵۰ و صفر درصد، در گروه سنی ۳۹ – ۳۰ سال به ترتیب ۶۰ و ۱۰ درصد، در گروه سنی ۴۹ – ۴۰ سال به ترتیب ۵۷۹ و ۳۱۶ درصد و در گروه سنی ۶۰ – ۵۰ سال به ترتیب ۶۴۲ و ۳۸۵ درصد بود. درصد فراوانی استئوپنی در افراد مذکر به طور معنی داری بیشتر بود. این برتری پس از تعدیل از نظر سن و مدت بافندگی نیز وجود داشت.
نتیجه گیری: در مقایسه نتایج مطالعه فعلی با فراوانی استئوپنی و استئوپروز در جمعیت عادی، میزان این دو وضعیت به طور قابل توجهی در قالیبافان بیشتر بود. بنابراین جهت جلوگیری از ایجاد اختلال های تراکم استخوانی بایستی برنامه های پیشگیرانه در این افراد تنظیم گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.