مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ :

مقاله بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۹ تا ۱۵ منتشر شده است.
نام: بررسی مورفولوژیک و هیستولوژیک تخمدان گوسفندان نژاد کردی در مراحل جنینی و بلوغ
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گوسفند
مقاله بالغ
مقاله جنین
مقاله مرفولوژی
مقاله هیستولوژی
مقاله تخمدان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این بررسی ساختار ماکروسکوپی و میکروسکوپی ۴۰ جفت تخمدان جنین گوسفند نژاد کردی و ۱۰ جفت گوسفند بالغ این نژاد مورد بررسی قرار گرفت. سن گوسفند بالغ از روی دندان و سن جنین با اندازه گیری فاصله قاعده سر تا عجز تعیین شد. تخمدان ها به ترتیب به گروه های سنی جنین های ۶۵ -۵۰، ۹۵-۶۶، ۱۲۵- ۹۶ و ۱۴۵- ۱۲۵ روزه و گوسفند بالغ تقسیم شدند. برای بررسی بافت شناسی، تخمدان ها تثبیت و به روش هماتوکسیلین- ائوزین رنگ آمیزی شدند. فولیکول های تخمدان بر اساس تعداد سلول های لایه گرانولوزا به ۵ نوع ۱، ۱A، ۲، ۳، ۴ و ۵ طبقه بندی شدند. از نظر ماکروسکوپی شکل تخمدان ها از گرد تا بیضوی و بادامی، سطح تخمدان از صاف تا برجسته و رنگ تخمدان ها از شیری تا سفید تغییر یافته بود. وزن تخمدان گوسفندان بالغ بطور معنی داری بیشتر از تخمدان جنین ها درگروه های سنی مختلف بود. از نظر میکروسکوپی تخمدان های گروه سنی ۶۵-۵۰ روزه، فاقد لایه جدا کننده بخش قشری از میانی تخمدان و حاوی تعداد زیادی اووگونی ما بین سلول های استرومای تخمدان بود. در گروه سنی ۹۵-۶۶ روزه فولیکول های نوع ۱، ۱A، ۲ و ۳ و در گروه سنی۱۲۵ -۹۶ روزه فولیکول های نوع ۴ و ۵ با شواهدی از تشکیل حفره مشاهده شد. در گروه سنی ۱۴۵ –۱۲۵ روزه تخمدان حاوی فولیکول هایی از تیپ ۵ بود. تخمدان گوسفند بالغ حاوی تمام تیپ های فولیکولی بود. تعداد فولیکول های نوع ۱ با افزایش سن جنین افزایش یافت و کمترین تعداد آن در تخمدان گوسفندان بالغ مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.