مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین :

مقاله بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۱۷ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: بررسی ارتباط ژن A-FABP با صفات رشد و چربی لاشه در سویه طیور گوشتی آرین
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله A-FABP
مقاله صفات رشد
مقاله ترکیبات لاشه
مقاله چندشکلی
مقاله PCR-RFLP

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هرچند انتخاب مرسوم بر اساس ارزش های فنوتیپی در جوجه های گوشتی موجب بهبود در سرعت رشد و بازده تولید گوشت شده است، ولی انتخاب برای سرعت رشد و کیفیت گوشت، باعث افزایش نقایص فیزیولوژیکی در طیور گردیده است. بنابراین انتخاب بر اساس نشانگرهای مولکولی می تواند برای افزایش بازده انتخاب مناسب باشد. هدف از انجام این تحقیق، تعیین چند شکلی ژن A-FABP و بررسی ارتباط آن با صفات رشد و ترکیبات لاشه در سویه تجاری طیور گوشتی آرین می باشد. بدین منظور، از تعداد ۴۰۰ قطعه جوجه گوشتی مربوط به ۴ خط پدری و مادری A) ، B، Cو (D نمونه خون تهیه شد و استخراج DNA از نمونه ها صورت گرفت. بعد از استخراجDNA ، نمونه ها با استفاده از روش PCR-RFLP و آنزیم برشی TaqI شناسایی شدند. فراوانی ژنی و ژنوتیپی محاسبه شده برای جمعیت مورد مطالعه نشان داد که در هر ۴ خط فراوانی آلل B بیشتر از آلل A می باشد. مقایسه میانگین حداقل مربعات ژنوتیپ های مختلف نشان داد که چند شکلی ژن A-FABP با هیچ یک از صفات مورد مطالعه مثل وزن کل لاشه بدون محتویات شکمی، وزن پشت بدن و یا موارد دیگر ارتباط معنی داری ندارد. بر اساس نتایج حاصل از تحقیق حاضر می توان نتیجه گرفت که ژن A-FABP نمی تواند به عنوان ژن منتخب برای صفات رشد و ترکیبات لاشه در برنامه های اصلاح نژادی لاین طیور گوشتی ایرانی مورد استفاده قرارگیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.