مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد :

مقاله وضعیت فشار خون در شهر یزد که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۱۰۱ تا ۱۰۷ منتشر شده است.
نام: وضعیت فشار خون در شهر یزد
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فشار خون
مقاله فشار خون بالا
مقاله بزرگسال
مقاله یزد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
افزایش فشار خون سرخرگی، یکی از مهم ترین مسایل سلامت همگانی در جهان امروز است. به رغم تمامی پیشرفت های علمی که در زمینه تشخیص و درمان این بیماری انجام شده است، هنوز شایع ترین و یکی از مهم ترین عوامل خطرساز بیماری های قلبی عروقی است که خود عامل ۲۰ تا ۵۰ درصد از همه مرگ ها در جهان محسوب می شود. هدف از انجام این مطالعه تعیین میانگین فشار خون، تعیین میزان شیوع فشار خون بالا و پراکندگی آن و تعیین وضعیت آگاهی از بیماری خود، درمان و کنترل بیماری فشار خون بالا در جامعه بزرگسالان شهر یزد بود.
در این مطالعه ۱۱۳۰ نفر (۴۵۶ مرد و ۶۷۴ زن) بالاتر از ۱۸ سال به روش نمونه گیری تصادفی خوشه ای انتخاب و با مراجعه به در منازل مورد بررسی قرار گرفتند. مقادیر فشار خون سیستولیک ³۱۴۰ میلی مترجیوه و یا فشار خون دیاستولیک ³۹۰ میلی متر جیوه جهت تعیین ابتلا به بیماری فشار خون و طبقه بندی آن بر اساس هفتمین گزارش کمیته ملی مشترک پیشگیری، تعیین گردید. یافته ها نشان داد میانگین فشار خون سیستولیک در مردان و زنان به ترتیب ۱۳۲۲±۱۸۲ و ۱۲۹±۲۱۹ میلی متر جیوه (P<0.5) و فشار خون دیاستولیک نیز به ترتیب ۸۵۰±۱۱۲ و ۸۳۱±۱۲۳ میلی متر جیوه (P<0.01) بود. میانگین فشار خون سیستولیک و دیاستولیک در گروه های سنی از نظر آماری تفاوت معنی دار داشت (P<0.001). میزان شیوع بیماری فشار خون ۳۸۱ درصد (در مردان ۴۱۷ درصد و در زنان ۳۵۷ درصد) بود (P<0.5). از میان این تعداد ۶۰۹ درصد در مرحله اول بیماری و ۳۹۱ درصد در مرحله دوم قرار داشتند. در ارتباط با آگاهی از بیماری خود، اقدام به درمان و کنترل بیماری در مبتلایان به فشار خون بالا مشاهده گردید که فقط ۴۳۷ درصد از بیماران از بیماری خود آگاهی دارند و از این افراد ۷۷۱ درصد جهت درمان اقدام نموده اند. از میان افرادی نیز که جهت درمان اقدام نموده اند ۱۲۴ درصد فشار خون کنترل شده داشتند.
میانگین مقادیر فشار خون در دو جنس و در گروه های سنی تقریبا مشابه سایر مطالعاتی است که مورد بررسی قرار گرفتند. میزان شیوع بیماری فشار خون در یزد در مقایسه با سایر نقاط ایران و جهان در حد نسبتا بالایی است و نسبت به نتایج به دست آمده در سال های قبل افزایش داشته است. درصد وضعیت آگاهی، درمان و کنترل بیماری در شهر یزد نیز مانند سایر مناطق مطلوب نیست. تفاوت زیاد در میزان بیماری و اقدام به درمان و کنترل آن ممکن است نشانه عدم کفایت دستورالعمل های درمانی یا عدم پذیرش آن توسط بیماران باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.