مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش :

مقاله پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۹۰ در فضای جغرافیایی از صفحه ۶۳ تا ۸۲ منتشر شده است.
نام: پهنه بندی محدوده های مستعد فرسایش زیرحوضه رودخانه شور در شمال غرب ایران با استفاده از مدل جهانی فرسایش
این مقاله دارای ۲۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فرسایش خطی
مقاله پهنه بندی
مقاله حوضه رودخانه شور
مقاله دامنه های شرقی سهند

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فرسایش خاک بر روی نواحی مرتفع یک پدیده پیچیده بوده و انعکاس آثار چنین پدیده ای بر روی سطوح شیب دار، نتیجه عملکرد فرایندهای مرکب بسیاری است. در این نواحی اگر شرایط اقلیمی نیمه خشک نیز حاکم باشد، فرسایش خاک از نوع خطی بوده و در قالب خندق ها، شیارها و دره ها ظاهر خواهد شد. سطوح شیب دار در نواحی مرتفع با اقلیم نیمه خشک، به بروز آشفتگی ها بسیار حساس بوده و نوع بافت خاک نیز این حساسیت را تشدید می کند. در واقع فعال بودن فرسایش خطی با انواع آن، می تواند از شدت تغییرات محیطی حکایت کند. حوضه رودخانه شور واقع در دامنه های جنوب شرق کوهستان سهند (واقع در عرض شمالی ۳۶o۰۵’ تا۳۷o۲۰’ و طول شرقی ۴۶o۴۳’ تا۴۷o۱۵’ ) در چند دهه اخیر تغییرات زیادی را در سطوح شیب دار خود تجربه می کند. در این مقاله برای بررسی عوامل دخیل در فرسایش، از مدل جهانی فرسایش (USLE) استفاده شده و با بکارگیری نرم افزارGIS محدوده های تحت خطر فرسایش پهنه بندی شده است. نتایج این بررسی ها نشان می دهد که در بین عوامل مختلف، شیب و نوع بافت خاک در تشدید فرسایش نقش اساسی ایفا می کند. بررسی های میدانی نیز حاکی از این است که دستکاری های مردم و کاهش پوشش گیاهی سطوح دامنه ها و وقوع انواع تغییرات در دشت های سیلابی، در تشکیل و توسعه بسیاری از اشکال فرسایش نقش ایفا می کند. این نتایج همچنین نشان می دهد که در سال های اخیر تشکیل و توسعه خندق های عمیق، تراکم و عمق شیارها در سطوح دامنه ها و درنتیجه حجم رسوبات انباشته شده در دشت های سیلابی و پشت سدها و بندها در شمال غرب ایران افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.