مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول :

مقاله تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در (روان شناسی اجتماعی (یافته های نو در روان شناسی از صفحه ۷ تا ۲۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر موسیقی درمانی بر علایم مثبت بیماران اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسکیزوفرنی
مقاله علایم مثبت
مقاله موسیقی درمانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر موسیقی درمانی (فعال و غیر فعال) بر علایم مثبت بیماران مبتلا به اسکیزوفرنی مرکز شفا دزفول بود. در این مطالعه ۷۵ بیمار اسکیزوفرن شرکت داشتند که در سه گروه شامل دو گروه آزمایش و یک گروه کنترل تقسیم شدند. گروه آزمایش (۱) در جلسات موسیقی درمانی فعال شامل خواندن، نواختن و حرکات موزون شرکت کردند و گروه آزمایش (۲) در جلسات موسیقی درمانی غیر فعال که شامل شنیدن موسیقی دلخواه است شرکت کردند و گروه کنترل هیچگونه موسیقی دریافت نکردند. گروه های آزمایش، پنج روز در هفته به مدت یک ماه، که هر جلسه به مدت یک ساعت بود قرار گرفتند. کلیه بیماران پیش از آزمون و پس از آزمون از نظر میزان علایم مرضی مثبت توسط مقیاس علایم مثبت و منفی (PNS-Q) اندازه گیری شدند. تحلیل آماری با استفاده از روش تحلیل واریانس چند متغیری (مانوا) نشان داد که موسیقی درمانی فعال و غیرفعال باعث کاهش علایم مثبت (P=0.0001, F=29.14)اسکیزوفرنی بیماران مرکز شفا دزفول گردید بنابراین فرضیه های پژوهش تایید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.