مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی :

مقاله تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم دامی از صفحه ۱۳ تا ۲۵ منتشر شده است.
نام: تاثیر سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پرلیت
مقاله آلومینوسیلیکات
مقاله اندازه ذرات
مقاله عملکرد
مقاله جوجه های گوشتی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف از انجام این مطالعه، بررسی اثرات سطوح و اندازه مختلف ذرات پرلیت در جیره غذایی روی عملکرد (مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی) جوجه های گوشتی بود. به این منظور ۲۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه (راس ۳۰۸)، در قالب آزمایش فاکتوریل ۳×۲ بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با ۷ تیمار و ۴ تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند. تاثیر پرلیت در دو نوع با اندازه مختلف ذرات (۱۵ و ۳ میلی متر)، و در سه سطح (۱، ۳ و ۵ درصد جیره) مورد بررسی قرار گرفت. تیمار بدون پرلیت نیز به عنوان شاهد در نظر گرفته شد.
نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که صفت خوراک مصرفی در دوره آغازین، تحت تاثیر اثرات متقابل بین سطوح و اندازه ذرات پرلیت قرار گرفت (P>0.05)، در حالی که در دوره رشد، پایانی و کل دوره پرورش این صفت تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. در دوره پایانی پرورش، ارتباط مستقیمی بین میزان مصرف پرلیت و افزایش وزن جوجه ها مشاهده شد (P>0.05) ولی در دوره های آغازین، رشد و کل دوره، افزایش وزن تحت تاثیر جیره های غذایی حاوی پرلیت قرار نگرفت. سطوح و اندازه ذرات پرلیت، ضریب تبدیل غذایی را در هیچ یک از دوره های پرورشی تحت تاثیر قرار نداد. بر اساس نتایج به دست آمده به نظر می رسد علیرغم تحت تاثیر قرار گرفتن برخی از صفات مورد مطالعه، استفاده از پرلیت در مجموع تاثیر قابل ملاحظه ای بر عملکرد جوجه ها نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.