مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری :

مقاله برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم دامی از صفحه ۳۵ تا ۴۱ منتشر شده است.
نام: برآورد پارامتر های ژنتیکی صفات تولیدی در جمعیت گاوهای هلشتاین ساری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله وراثت پذیری
مقاله پارامترهای ژنتیکی
مقاله تولید شیر
مقاله چربی
مقاله هلشتاین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور برآورد پارامترهای ژنتیکی و ضرایب همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی، از ۱۴۰۰ رکورد تولید شیر، تولید چربی و درصد چربی شیر مربوط به دو گله گاو هلشتاین موجود در شهرستان ساری که در سال ۱۳۸۰ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران جمع آوری شد، استفاده گردید. جهت بررسی اثر عوامل مختلف ماه و فصل زایش، گله، دوره شیردهی و درصد خلوص خونی بر روی صفات تولید شیر، تولید چربی و درصد چربی شیر از مدل خطی (GLM) نرم افزار Minitab استفاده شد. همچنین پارامترهای ژنتیکی (وراثت پذیری، همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی) با مدل حیوانی و روش حداکثر درستنمایی محدود شده (REML) و از طریق نرم افزار DFREML (1997) برآورد شدند. میانگین و انحراف معیار تولید شیر، تولید چربی و درصد چربی در کل دوره شیردهی به ترتیب ۶۷۱۹۲۶ ۱۰۱۸، ۱۸۰۹۱ ۲۷ و ۲۷۲ ۰۳۴ برآورد گردید. وراثت پذیری و انحراف خطای صفات ذکر شده با استفاده از مدل تک صفتی به ترتیب ۰۳۰ ۰۰۹، ۰۲۴ ۰۰۸ و ۰۱۴ ۰۰۷۶ و همچنین همبستگی های ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر – درصد چربی، تولید شیر – تولید چربی، تولید چربی – درصد چربی به ترتیب -۰۳۴ و -۰۴۶، ۰۶۹ و ۰۶۴، ۰۱۹ و ۰۳۰ برآورد گردید. با توجه به نتایج این تحقیق، عملکرد ژنوتیپ ها در رابطه با صفات یاد شده در این منطقه آب و هوایی مشخص گردید. لذا پیشنهاد می شود که انتخاب در هر منطقه بر اساس شاخص انتخاب صفات مورد نظر، متناسب با آن محیط خاص انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.