مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران :

مقاله بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در علوم دامی از صفحه ۷۳ تا ۸۶ منتشر شده است.
نام: بررسی اثرات جنس، نسل و گروه ژنتیکی بر صفات اقتصادی پیله در سه لاین تجاری کرم ابریشم ایران
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نسل
مقاله جنس
مقاله بومبیکس موری
مقاله صفت
مقاله عملکرد

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
شناسایی ذخایر ژنتیکی کرم ابریشم کشور و بررسی پتانسیل آنها اهمیت زیادی دارد. با توجه به عدم وجود اطلاعات کافی در مورد سه لاین تجاری کرم ابریشم ۳۱، ۱۰۳ و ۱۰۷ در شرایط ایران، این تحقیق با هدف بررسی اثرات جنس، نسل و لاین بر صفات اقتصادی پیله لاین های تجاری فوق انجام شد. داده های فنوتیپی مربوط به سه نسل در سال های ۱۳۸۰، ۱۳۸۱ و ۱۳۸۲ این سه لاین از مرکز تحقیقات کرم ابریشم کشور اخذ گردید. داده های مورد استفاده شامل ۸ خانواده، ۳ نسل، ۳ لاین، ۳ صفت، ۲ جنس، و ۲۵ فرد (۱۰۸۰۰ رکورد) بود. مقایسه میانگین ها به تفکیک لاین، نسل، و جنس در کل لاین ها و برای هر لاین به روش دانکن انجام شد. اثر ثابت لاین، نسل و جنس در سطح ۰۰۱ بر روی صفات وزن پیله، وزن قشر پیله و درصد قشر پیله معنی دار بود (P<0.01) میانگین صفات در سه لاین مورد مطالعه به لحاظ آماری دارای اختلاف معنی داری بودند (P<0.05)، به نحوی که میانگین وزن پیله و میانگین وزن قشرپیله برای لاین های ۳۱ (۶۰۱±۲۸۰ گرم و ۰۳۵±۰۵۰ گرم) و ۱۰۳ (۶۲۱±۲۸۰ گرم و ۰۳۶±۰۵۰ گرم) بیشتر از لاین ۱۰۷ (۱۳۹±۲۱۰ گرم و۰۲۸±۰۳۰ گرم) بود، اما میانگین درصد قشر پیله در لاین ۱۰۳ (۲۲۷۶±۲۷۵) نسبت به دو لاین دیگر بیشتر بود. این صفت برای لاین ۱۰۷ (۲۰۹۰±۲۳۱) کمتر از بقیه بود. در مجموع لاین های ۳۱ و ۱۰۳ بیشترین خصوصیات کمی و لاین ۱۰۷ کمترین خصوصیات کمی را داشتند. اثر نسل بر تفاوت میان میانگین وزن پیله، میانگین وزن قشر پیله و میانگین درصد قشر پیله معنی دار بود. نسل دوم نسبت به دو نسل دیگر دارای میانگین وزن پیله (۱۶۴۸ گرم) و میانگین وزن قشر پیله (۰۳۵۳ گرم) بیشتری بود، اما میانگین درصد قشر پیله (۲۱۶۵۱) آن نسبت به نسل قبل و بعد خود کمتر بود (P<0.05) همچنین سه صفت وزن پیله، وزن قشرپیله و درصد قشر پیله در دو جنس نر و ماده با هم اختلاف معنی داری داشتند و جنس ماده نسبت به نر در دو صفت وزن پیله و وزن قشرپیله مقدار بالاتری را به خود اختصاص داده است (P<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.