مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی :

مقاله اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در المپیک از صفحه ۱۳۷ تا ۱۴۷ منتشر شده است.
نام: اثر ۸ هفته تمرین سرعتی با و بدون مکمل ویتامین‌های E و C بر مالون دی آلدئید و سوپراکسیددسموتاز پلاسمایی
این مقاله دارای ۱۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تمرین سرعتی
مقاله دوهای تکراری
مقاله آنزیم ضداکسایشی
مقاله پراکسیداسیون چربی
مقاله ویتامین E و C

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این تحقیق به بررسی اثر تمرین سرعتی و مجموعه تمرین سرعتی و مصرف مکمل ویتامین E و C بر مالون دی آلدئید (MDA) و آنزیم ضداکسایشی سوپراکسیددسموتاز(SOD) پرداخته است. به این منظور، ۴۰ نفر داوطلب واجد شرایط به عنوان نمونه انتخاب شدند (با میانگین قد ۱۷۱±۵۴۰ سانتی متر، سن ۱۹±۱۹ سال و وزن ۷۳±۴۴ کیلوگرم) و به طور تصادفی در چهار گروه ۱۰ نفری سرعتی، سرعتی بامصرف مکمل ویتامین E و C، کنترل، کنترل با مصرف مکمل ویتامین E و C تقسیم بندی شدند. گروهها در یک برنامه سرعتی شرکت نموده و تمام رکوردهای مربوط ثبت شد و نمونه های خونی، بلافاصله پس از تمرین جمع آوری شد. سپس دو گروه سرعتی و سرعتی با مکمل، تمرین ۸ هفته ای دوهای تکراری کوتاه و با رعایت اصل اضافه بار را طی نمودند. همچنین دو گروه سرعتی با مکمل و گروه مصرف مکمل به میزان ۵۰۰ میلی گرم ویتامین C و ۴۰۰ واحد ویتامین E در روز دریافت نمودند. پس از ۷۲ ساعت از آخرین جلسه، برنامه سرعتی کاملا مشابهی از نظر تعداد تکرار، در چهار گروه اجرا و نمونه های خونی بلافاصله جمع آوری شد و نمونه ها از نظر متغیر های MDA به عنوان شاخص پراکسیداسیون چربی و SOD به عنوان شاخص فعالیت آنزیم ضداکسایشی مورد مقایسه قرار گرفتند. از روش آنالیز واریانس دو سویه (ANOVA) برای مقایسه گروهها و t همبسته برای مقایسه پیش و پس آزمون گروهها استفاده شد. نتایج نشان داد که در سطح MDA گروهها تفاوت آماری معنی داری وجود دارد (P=0.00) اما در فعالیت SOD تفاوت آماری معنی داری یافت نشد. مقایسه نتایج مربوط به پیش آزمون و پس آزمون گروهها نیز نشان داد که مقادیر MDA در دو گروه تمرین سرعتی (P=0.01) و سرعتی با مصرف مکمل (P=0.003) تفاوت آماری معنی داری داشته است اما در گروه کنترل و گروه مصرف ویتامین چنین نبوده است. همچنین نتایج پیش آزمون و پس آزمون نشان دادکه فعالیت SOD با وجود افزایش در دو گروه سرعتی و سرعتی با مکمل، معنی دار نبوده است. یافته ها نشان می دهد که تمرین سرعتی می تواند سازگاری های ضداکسایشی (با کاهش MDAو افزایش فعالیت آنزیم SOD) در بدن ایجاد نماید ولی مصرف مکمل به تنهائی سیستم ضداکسایشی را تقویت نمی کند و همینطور مصرف ویتامین اثر تجمعی با تمرین نیز نخواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.